donderdag 28 december 2017

Aluminium knelstrip

De dakrandprofielen van Roval Aluminium zijn allang niet meer louter functioneel. Ze hebben ook een duidelijke esthetische waarde. Info over aluminium knelstrip. Resultaten van zoekmachines! Categorieën: Dakbedekking, Dakbedekking overig, EPDM folie.


Knelstrip aluminium voor lood en dakbedekking 50mm.

RVS nagels en dus zonder knelstrip h. Een uitstekende manier om de muuraansluitprofiel en dakrandprofiel waterdicht te maken kan na verwerking van het profiel worden afgekit. Advies hoe je een knelstrip kan plaatsen en bij welke loodvervangers je deze kan toepassen kan je hier vinden. Voor uur bestel vanavond in huis!


Hoogwaardige Aluminium Loodknelstrip voor de bevestiging van lood aan het binnenblad of aan de bestaande muur. Voorzien van voorgeboorde gaten 2mm h. Bij een muur de baan door de kim over de mastiekrand tot 10cm op de muur omhoog laten lopen. Bij de afwerking breng je hieroverheen aluminium knelstrip aan.

Hoofdeigenschap: Kunststoffen knelstrip voor een extra betrouwbare waterkering in spouwmuren. Ideaal om EPDM tegen een gevel te monteren Met voorgeboorde gaten. Vos Kunststoffen levert bijna alles op het gebied van kunststofmaterialen!


Wij leveren de beste merken, A-kwaliteit tegen scherpe prijzen. Gaten boren in muur, lood vouwen, knelstrip plaatsen en vastslaan of schroeven. Voordelige knelstrippen x 3cm voor onze stalen en aluminium profielplaten in de kleur. Als innoverende groothandel en producent bieden wij u het beste in aluminium en RVS afwerkprofielen. Aluminium knelstrip voor lood standaard L=5m met slobgaten, 50mm.


Het knelprofiel heeft een standaard lengte van 2cm. Voor meer (technische) informatie over daktrimmen klikt u op deze link. Heb jij een soortgelijke klus? Lood vervangen met lood afwerk strip.


Het lood vervangen op een aanbouw, het lood afgewerkt met een knel strip. Voor de perfecte en waterdichte oplossing! Detaillering met lood eist alle aandacht Scheuren in loodslabben als gevolg van een te lang toegepaste loodslabbe zijn genoegzaam bekend. Materiaal: Aluminium Lengte: 2cm. Deskundig advies en snelle levering.


Bij dakonderbrekingen (bijvoorbeeld dakkapellen) wordt de loodstrook aan de voet van de dakkapel, het zogenoemde “voetlood”, ter afsluiting van de aansluiting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.