vrijdag 8 december 2017

Badkamer metrotegels

Weten hoeveel jouw Droombadkamer kost? Maak online een Afspraak met Brugman! Ontwerp jouw unieke badkamer in 3D! Benieuwd wat je Droombadkamer kost? Bereken het met de Budgetplanner!

Vol met Inspiratie en Tips! Ruim assortiment badkamer. Bekijk de beste aanbieding! Alles voor de badkamer bij woonwarenhuis OTTO! Ben je van plan om de muren van de badkamer te betegelen?


En ben je op zoek naar wat inspiratie? Wij zijn groot fan van metrotegels.

Meer over metrotegels leest u hier. Onze metrotegels worden regelmatig toegepast in hippe koffietenten, barbershops, landelijke keukens en tijdloze badkamers. Deze wandtegels zijn slijtvast, water en vlekbestendig.


Geschikt voor elk interieur. Tegels uitzoeken voor de badkamer is leuk, maar het kan best een hele uitdaging zijn. Het is makkelijk om te zetten wat voor wandtegels of wat voor vloertegels mooi zijn. Metro wandtegels zijn ideale tegels voor gebruik in de badkamer en keuken.


De metrotegels zijn zowel hitte- als waterbestendig en daarbij ook. Ontdek en bewaar ideeën over Metro tegels op Pinterest. Wil je de badkamer graag aanpassen en meegaan met de laatste trends op tegelgebied? Dan is er goed nieuws, want je kunt nu de metrotegels laten plaatsen. De juiste tegels voor jouw vloer of wand Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis.


De betegeling van je badkamer en je. Zelf je nieuwe badkamer ontwerpen? OTTO heeft alles voor de badkamer.

Trendy badkamerideeën bij OTTO! Deze vrij basic tegel is een ware inspiratiebron voor de badkamer. Kies uit tal van verschillende maten en kleuren: glanzend of mat. Mooie wandtegels bij GAMMA. Ook mozaïek tegels en metrotegels.


Klik hier en raak geïnspireerd van de mooiste badkamers , keukens en toiletten die betegeld zijn met de klassieke metrotegels ! Badkamertegels, wc tegels en keukentegels. Ze zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en een grote variatie aan. Zorg voor een goede basis voor jouw badkamer met de badkamertegels van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.