vrijdag 1 december 2017

Badkamertegels beplakken

Tegels beplakken met folie. Een houtdesign op tegels is een absolute tren of het nu enkele individuele tegels zijn ter accentuering of de volledige muur. Alle zelfklevende plakfolies nu extra goedkoop!


Hippe kleuren, stipjes, ruiten, spiegelfolies, krijtfolie, alle kleuren! Vandaag bestellen, morgen in. Het traanplaat sticker folie kun je overal op plakken, zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is.


Wand beplakken met kranten, kun je mooi lezen als je in bad zit. Bierdopjes er tegen aan, krijg je altijd dorst als je staat te douchen. Deze tegelsticker ontwerpen zijn perfect voor op uw bestaande (saaie) tegels te plakken. Ze worden geleverd in setjes van stickers tegelijk en u kunt kiezen uit. Hebt u zin om uw badkamer te vernieuwen?


Wat dacht u van een waterdichte, mooie en praktische oplossing die bovendien eenvoudig is om aan te brengen ? Ook voor de badkamertegels is deze verf vaak geschikt. Gebruik dus geen gewone muurverf voor het verven van tegels. Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet, maar gaat complete vervanging te ver?


Ook met kleine aanpassingen kan Sanidrõme uw badkamer metamorfose realiseren. Snel en eenvoudig je tegels een andere kleur geven? Ga dan met tegelverf aan de slag. Maar je creëert wel een andere sfeer in jouw keuken of badkamer. Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels , bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus.


Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires. Bij 101woonstickers kun je kiezen uit trendy kleuren. Heeft u genoeg van uw badkamertegels en wilt u wel eens iets anders? Heeft u er wel eens over nagedacht de badkamer te laten stucen in plaats van tegelen?


GAMMA heeft ook Histor tegelverf voor vloertegels verven. Vraag advies in een bouwmarkt of koop uw tegelverf online. Leuk wonen, lekker eten, creatieve hobbies en.


Stuc over tegels bespaart tijd en risico op scheuren. Het stucwerk hecht op de tegels met de juiste voorbereiding dus bekijk hier het stappenplan met voor- en nadelen. Get without the ads. Een retrobadkamer herschilderen tegelverf. Badkamertegels beplakken met foto’s of andere vlakke voorwerpen en gewoon mee tegelen.


Waar kan ik je mee helpen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.