vrijdag 15 december 2017

Dikte smeervloer

Dikte smeervloer

De minimale dikte kan 25mm bedragen, maar minimaal wordt aanbevolen. Veelal zal dat ertoe leiden dat de grootste dikte van de aanwezige leidingen mede bepalend is voor de dikte van de gehele cementdekvloer. Ook: deklaag, estrich, ondervloer, overgangslaag, smeervloer , strijkvloer, tussenvloer.


Ik heb een vraagje ik heb vandaag mijn smeervloer eruit gehaald 60m(4kub) en ik kwam erachter dat mijn kanaal platen soms wat hoger liggen dan de andere. Met het afsmeren van de dekvloer bedoelen we dat er een nieuwe zandcement deklaag aangebracht wordt deze heeft een dikte van gemiddeld centimeter. Een hechtende cementdekvloer wordt direct aangebracht op de draagvloer ( veelal is dit een betonvloer of kanaalplaat) en afhankelijk van de dikte van de. Een smeervloer wordt aangebracht om later de gewenste vloerafwerking op aan te brengen.


Wat is de dikte van de cementdekvloer? Veel gebruikte synoniemen voor zandcementvloer zijn: cementdekvloer, smeervloer of specievloer. Er zijn volop verschillende soorten tegels.


Je kunt kiezen uit grote en kleinere tegels. Vaak let je hierbij niet op de diktes. Deze is echter ook van groot belang.


Een grotere dikte is te verkiezen boven wapenen (zie oplossingsrichting 4). Constructieve wapening kan zin hebben in dekvloeren vanaf ongeveer mm dik. Hou er wel rekening mee dat de dikte van de leidingen grotendeels bepalend zal zijn voor de dikte van de cementdekvloer. De zwevende dekvloer kan worden geleverd in verschillende diktes , maar heeft zelden een grote impact op de hoogte van de ruimte.


Dikte smeervloer

NLbij het tabblad “hechtende. Ik ben met de badkamer vloer bezig en heb een hoogte verschil van tot centimeter. De prijs die u betaalt voor uw nieuwe cementdekvloer wordt bepaald door de dikte van de laag die u wilt aanbrengen, de afwerking ervan en ook het oppervlak. Een eventuele toog van de constructievloer mag dit niet in de weg staan.


De precieze laagdikte zal afhangen van de ondervloer en het type egaline. Komt er een vloerverwarming, verdubbel dan de dikte van de dekvloer naar 6cm. Cementmix vervangt water in het mengproces van beton en cement.


Dikte smeervloer

Een dekvloer van zandcementmortel is een gladde eindvloer waarop je kunt tegelen, laminaat leggen of tapijt leggen. Bekijk in dit stappenplan hoe je die maakt. De strook rondom geeft de dikte aan dus je hoeft niet telkens te meten.


Limburgs grootste vloerenbedrijf, helpt graag met de realisering van uw nieuwe cementdekvloer of siergrindvloer. Ook voor diverse andere afwerkvloeren bent u bij ons. De meeste egalinelagen moeten worden aangebracht met een maximale dikte van tot cm.


Het product is dus niet geschikt om heel veel afschot te maken over een. De dekvloer van een woning of bedrijfspand kan van zandcement of anhydriet zijn. Lees hier de verschillen tussen een zandcement of anhydriet dekvloer bij Ecoheat. ABC vloeren is gespecialiseerd in het egaliseren van oneven oppervlaktes. De egalinelaag kan tot wel mm dik worden aangebracht en kan, indien nodig, extra snel.


Al uw zorg wordt uit handen genomen, met als resultaat een strakke en vlakke cementdekvloer, smeervloer , dekvloer of zandcementvloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.