vrijdag 8 december 2017

Glazen traphek

Alle soorten traphekjes, van hout of metaal en in verschillende kleuren. Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Esthetische traphekken met volledige keuzevrijheid in profielen en glasvulling: de glazen traphekken van CEPU voldoen gegarandeerd aan uw wensen!


Een rvs balustrade, frans balkonhek, traphek of hek op maat? Resultaten van zoekmachines!

Vrijdragende glazen balustrade met rvs reling BAL4. Stalen traphek met houten regel en rvs spankabels. Balustrade van melkglas met rvs staanders BAL44. De RVS balustrades worden door ons op maat gemaakt.


De balustrades worden met zorg vervaardig waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van zeer hoogwaardig RVS en glas. Een glazen balustrade vindt u bij Lumigrip! Waar moet je allemaal aan denken bij een traphek.

Is de constructie goe past het bij de trap en wat kost het? Inspirerende glazen balustrades? Bekijk onze uitgebreide collectie Glazen. Gratis verzending vanaf €30!


Renoparts maakt traphekken op maat voor u. Informeer naar de mogelijkheden of kom naar Vianen! De balustrades zijn er in vele uitvoeringen zoals met spijlen in RVS, met glas , panelen van strekmetaal, RVS spankabels of met knieregels. Verschillende design balustrades in rvs, inox of staal op kleur met:. Doordat er glas om uw balkon geplaatst wordt, lijkt het alsof er geen omheining is.


Traphek voor Bovenaan de trap. Hierdoor creëert u een breed uitzicht, ook wel een panorama view genoemd. In onze Hekwerk Webshop vind u diverse soorten glazen balustrades.


Baby Dan Flex Voorbeelden. Dreambaby Klemhek kamerbreed. Jij bepaalt hoe je betaalt!

Meer informatie over dit product. Glazen balkonhek en galerij- en traphekken met spijlen te Almere. Hekwerken, privacyschermen en trapleuningen te Almere. PVB folie gelamineerd tussen het glas. Massief houten treden, glazen traphekken en rvs leuningen.


Een eyecatcher voor ieder luxe kantoor. Eenvoudig online bestellen. Bomar is een gespecialiseerde producent van aluminium en stalen balkonhekken, galerijhekken, privacyschermen, traphekken en balkonuitbreidingen. Bij een nieuwbouwwoning waarin standaard de hal is gescheiden van de woonkamer, is er opmerkelijk genoeg een traphek tegen een binnenwand geplaatst.


We geven u ideeën en voorbeelden, we leggen u uit waarom in uw situatie een glazen trap misschien een prachtige oplossing kan zijn,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.