dinsdag 26 december 2017

Iroko hout behandelen

Alkydharsverfsystemen drogen langzaam op iroko. Door het hout voor de behandeling goed te reinigen met thinner kan dit verbeteren. Putjes, deuken, erg zacht hout dus. Iroko is dus de oplossing, maar ik vind de kleur niet mooi.


Even een kort vraagje, internet geeft me verschillende antwoorden hierover.

Ik moet (helaas) een stuk hout buiten gebruiken. Dit is te voorkomen door het oppervlak te reinigen met thinner of het eerst te behandelen met een afwerklaag op kunstharsbasis. Hout Iroko kan goed gesneden. Kambala Iroko uit Afrika Onze Kambala Iroko producten komen.


In onze nieuwe aanbouw worden Iroko kozijnen geplaatst. Deze willen we zo natuurlijk mogelijk houden. Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product.

Daarom is het voor zeel veel doeleinden te gebruiken, zowel binnen als buiten bekijk de vele mogelijkheden. Iroko hout is sterk, duurzaam en werkt weinig. Natuurlijk zijn er spelregels voor het gebruik van hout ,. Minder beladen alternatieven daarvoor zijn iroko , ipé,. Het wordt daarom als teakvervanger gebruikt.


Vaak komen mooie tekeningen in het hout. Ook na het behandelen met dit product zou het verder vergrijzen. Info over iroko hout kopen. Resultaten van zoekmachines!


Om uw teakhouten meubels zo lang mogelijk mooi te houden kunt u het teakhout behandelen. Omdat teakhout een natuurproduct is kan het hout door blijven werken. Door toe passing van afwerksystemen op kunstharsbasis,.


De beste houtsoorten - geimpregneerd grenen, Iroko of Padoek. Kwalitatief hout met lange. Advies voor het lakken van Iroko , kambala, Chlorophor, Milicia excelsa.

Hardhout behandelen dat is vergrijsd. Als het hout is vergrijsd en u wilt de oorspronkelijke kleur van het hout weer zoveel als mogelijk herstellen dan gaat u als.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.