donderdag 28 december 2017

Poetsmachine vloer

Professionele schrob zuigmachines voor een eenvoudige reiniging van uw vloer. Bekijk ons uitgebreid Aanbod! Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Info over poetsmachine voor vloeren.


Resultaten van zoekmachines!

Perfect voor het aanpakken van oppervlakten van de boot, auto en vloer en meer merk:. Wanco parket levert en legt parket- en laminaatvloeren en massieve planken in veel soorten, maten en motieven. Onderhoud van uw kostbare vloer begint bij boenmachinehuren. Een fam boenmachine voor parket of houten vloeren , in goede werkende staat.


Houten vloer afwerken en onderhouden. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor meer verzamelobjecten,. Poetsmachine bestel je in onze webshop.

Vind jouw vloer in onze unieke collectie. Boenen met een boenmachine kost minder tijd en vereist geen zwaar werk. Een boenmachine maakt het behandelen en onderhouden van uw vloer een stuk gemakkelijker.


Uw auto oogt weer als nieuw met dank aan de krachtige Cosmic autopoetsmachine 230V 120W. De poetsmachine , ook wel polijstmachine genoem is geschikt voor het poetsen. Verhuur boenmachine, polijstmachineen toebehoren. Ook alle accessoires uit voorraad leverbaar. Speciaal voor professioneel gebruik zijn er heavy duty poetsmachines , die zichzelf meestal vrij snel terugverdienen.


Een roterende polijstmachine polijst heel. Op zoek naar een professionele machine om je vloer te schrobben? Dan is DiBO de ideale partner!


BOMAC, de machinery-afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse topmerken (NILFISK, COMAC, I-MOP, BOMA,) van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan. Dweilwagens en toebehoren online. Zeer goede poetsmachine voor de laagste prijs. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! De Vibra Twin combineert een schrobmachine, poetsmachine en tapijtreiniger in handig lichtgewicht schoonmaakapparaat.


Itec biedt eenschijfs poetsmachines die ideaal zijn voor het strippen, schuren en polijsten van uw vloer. Met deze polijstmachines krijgt u een prachtig schoon en.

Met behulp van deze -in-reinigings polijstmachine, zullen uw vloeren zo goed blijven als op de dag dat ze werden gelegd. Levering bevat: x polijstmachine,. RentClean is specialist in poetsmachine , poetsmachines en poetsmachines kopen voor industrie en institutie. Rentclean biedt een schone vloer tegen ieder budget. Gratis verzending vanaf €2= uit voorraad.


Nu met stuks gratis boenpads twv euro. De Ewbank boenmachine voor het onderhoud van alle type vloeren. Het eenvoudig zelf polijsten van een natuursteen of granieten vloer.


Heel eenvoudig met water, een roterende polijstmachine en de Diamant Vloerpads van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.