dinsdag 16 januari 2018

Aluminium slijtstrip

Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Ook maatwerk aluminium profielen! Binnen de winkelwagen kunt u uw profiel en plaat opmaat maken. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Formido is dé lokale doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs.

Bent u op zoek naar een aluminium platstaf of strip? Verkrijgbaar in varianten. Aluminium op Maat levert elke platstaf op maat bij u af. Alumimium slijtstripprofielen worden standaard voorzien van verzonken schroefgaten.


Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je zoekterm. Gelijkzijdig en ongelijkzijdig alu hoekprofiel, U-profiel, T-profiel en Z-profiel op maat.


Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen.

Vandaag bestel morgen in huis! We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend.


Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? Slijtstrip Onderdorpel - Vinden. Specialist in trapstrips van RVS. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap?


RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Neele Hardenberg maakt op neele. Een cookie is een klein bestand dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op. Gelijkmatig natuurlijk oxidatie (wordt matter).


Moeizamer te reinigen dan geanodiseerd aluminium. Voorzien van schroefgaten. In onze webwinkel vindt u dorpelstrips gemaakt van aluminium , hout.


Profielen ter bescherming en het verfraaien van de buitenranden of overgang tussen verschillende bekledingstypes.

Als innoverende groothandel en producent bieden wij u het beste in aluminium en RVS afwerkprofielen. In ons assortiment hebben wij een uitgebreid aanbod aluminium profielen. Wij hebben profielen van meter of van meter en zagen deze op maat voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.