woensdag 17 januari 2018

Antislip strip trap aluminium

Antislip - strip bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Bestel uw Aluminium strip online. Klusartikelen voor de laagste prijs. Hoe maak ik mijn trap veilig? Vandaag bestel morgen in huis!


Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. Met een aluminium antislip strip op de uiteinden van de traptrede zorg je voor grip en stabiliteit.

De aluminium strip is zelfklevend en heeft een geribbeld oppervlak. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed. Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.


Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap , antislip. Trapprofielen zijn dé oplossing voor het beschermen van uw trap tegen beschadigingen. Een RVS strip op de trap is een massief vierkant profiel van of 8mm. De RVS trapstrip ligt ongeveer 1mm op het tredevlak en biedt.


Hiervoor moet iedere traptrede worden voorzien van een groefje van circa 8mm breedt en 10mm diep. In diverse merken verkrijgbaar! Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer.


Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Vergeet dan niet ook te letten op de veiligheid van je trap ,. De trap nemen is altijd gevaarlijk en het risico op uitglijden en vallen bestaat altijd. Een antislip trap voorkomt uitglijden en zorgt voor extra veiligheid van uw trap.

Ontvang direct een offerte! Storax biedt antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, (hard)hout en staal. Polyurethaan gebonden zeer grove silicon-carbidkorrels op een aluminium -folie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.