vrijdag 26 januari 2018

Antislip trap rvs

Specialist in trapstrips van RVS. Meer luxe dan een rubber trapstrip op de trap ? RVS trapstrips maken uw traptreden antislip en ogen zeer fraai. Wenst u meer uitstraling dan een rubber strip?


Met roestvrijstalen trapstrips kiest u voor luxe en veiligheid op de trap.

Een RVS strip in de trap maakt uw trap naast veilig tot een ware eyecatcher in uw woning. Trappenfabriek Vemewa in Rhenen voor uw antislip trap en rvs , aluminium of stalen traptreden. Na ponsen ook opdrukken, afwerken en monteren. Hoge kwaliteit en veiligheid kenmerken ons enorme productenassortiment aan traptreden voor trappen en wenteltrappen. Vandaag bestel morgen in huis!


Door de ribbels aan de bovenkant van het trapprofiel, heeft het RVS een antislip werking en zijn uw traptreden een stuk veiliger. Antislip trap zelfklevend. Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen.

Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Leuninghouder rvs leuningdrager trap antislip bouwartikel Rvs leuninghouders, rvs 3kwaliteit. Leuningdragers bevestiging door middel van stokschroef.


Maar ook trapprofielen en rvs. Verder bieden wij RVS trapleuningen die uw trap. BTW , prijs en afname per stuk. RVS 3gebeitst - type O2. Storax biedt antislip oplossingen voor iedere ondergrond zoals beton, (hard)hout en staal.


De persroosters en traptreden worden o. Stair Care al voor 3EUR. De woningbouw trap in huis wordt meestal traditioneel gestoffeerd met een zachte vloerbedekking of trap halve maantjes. Binnen werkdag ontvangt u een vrijblijvende offerte. Roestvrijstalen trappen : design, exclusief of eenvoudig, alle modellen mogelijk.


Xillix ontwerpt, produceert en monteert.

Traptreden antislip Traptreden OAchil staal: Ois ijzersterk en zeer veilig. Laat geen voorwerpen door met een doorsnede van mm. Bijzonder geschikt voor ruimtes. Een tweede optie is een RVS ,. Ze geven de trap wel een exclusievere uitstraling. Tot slot zijn er nog aluminium trapkantprofielen toe te passen.


Keuzemogelijkheden antislip. Je hebt verschillende mogelijkheden wanneer je kiest voor antislip strips. De strips bestaan uit verschillende materialen, zoals rvs. Ook 1 op maat te bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.