maandag 29 januari 2018

Antislip trapbekleding

Groothandelaar uit Duitslan met vele lokale handwerkslieden. Dagelijks plaatsen onze professionals antislip trapstrips met gebruik van duurzame materialen zoals kunststof of gerecycled rubber. Schadevrij antislipstrips plaatsen.


Flakes zijn een mooie antislip trapbekleding voor zowel particulieren als bedrijven en appartementencomplexen. Kwalitatieve trapbekleding van Flakestrap.

Jaarlijks vallen heel wat mensen van de trap. Ongelukken kan je echter gemakkelijk vermijden met een antislip trapbekleding. Ontdek de mogelijkheden hier.


Kiezen voor veilige antislip trapbekleding. Na verloop van tijd en veelvuldig op-en-aflopen, worden je houten traptreden glad en onveilig. Het NEWstairs antislip -reliëf zorgt voor extra veiligheid.


Bij NEWstairs zijn alle kleuren standaard voorzien van antislip -reliëf. Het gebruik van een antislipverf is een goede eerste stap voor een veilige trap.

Daarnaast is allerlei antislip trapbekleding verkrijgbaar dat niet alleen veilig,. Een trap is een echte eyecatcher in je hal. En dan wil je natuurlijk graag dat deze er mooi uitziet.


Maar wat voor soort trapbekleding past nu goed in je woning? Maak je trap veiliger met antislip traptreden. Trapmatten en trapmaantjes online bestellen. Geleverd binnen uur dagen bedenktijd. Voordelen PVC trapbekleding : De structuur van PVC zorgt meestal voor een anti-slip laag dat de veiligheid verbeterd.


Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap. Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. U hebt een ruime keuze aan motieven en uitvoeringen. Vele aanbiedingen bij bol.


Trapbekleding koop je eenvoudig online bij bol. Uitglijden op een gladde trap is een veel voorkomende oorzaak van huiselijke ongelukken. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Hoog tijd om te zorgen voor antislip trapmatten. Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van hout, steen of beton en geschikt voor binnen en buiten toepassing.

Er zitten vele voordelen aan trapbekleding van PVC. Zo heeft de dit materiaal een structuur dat zorgt voor een antislip laag wat de veiligheid verhoogd. Stair Care al voor 3EUR.


Onze kenmerken zijn vakwerk, professionaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.