woensdag 10 januari 2018

Hout azobe

Eppinga heeft de grootste voorraad Azobe hout en maakt offertes op maat. Het hout is vaak erg kruisdradig, draaihartig en warrig van nerf. Daardoor is het haast niet te kloven. Het is vaak te hard om te spijkeren,.


Op zoek naar Azobé hardhout voor bv paardenboxen en constructieonderdelen?

Voordeel Hout heeft een ruime voorraad Azobé hardhout. Gekantrecht hout en in stammen. Gedeeltelijk worden ook in bepaalde maten gezaagd hout en eindproducten geïmporteerd. Wilt u meer weten over de. Vers gezaagd hout bezit een typische tanninegeur die na verloop van tijd verdwijnt.


Droog bewerken heeft een duidelijk afstompende werking op zagen en beitels. Als het hout is gezaagd heeft het een donkerrode tot chocoladebruine kleur. In de vaten heeft het hout wit, gele inhoudstoffen.

Regge Hout heeft een ruime voorraad Azobé hardhout. Omschrijving:De onverwoestbare houtsoort Azobe komt van de Lophira alata boom en is een van de meest bekende hardhoutsoort op de Europese markt. Hout wordt doorgaans verdeeld in twee categorieën, te weten hardhout en naaldhout. Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle hardhout- en.


Tropisch hardhout: herkomst: Midden Afrika, o. Dit geldt ook voor Azobé hout dat direct in de grond wordt geplaatst en te maken heeft met vocht. Het Azobe hardhout is van het gerenomeerde eigen merk Fesca hout waarmee de. Bekijk alle Azobe hardhouten palen in ons assortiment. De beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.


Ons Bankirai en Azobe hardhout draagt de officiële duurzaamheidsklasse kwaliteit. Het versgezaagde Azobe hout is roodbruin, maar wordt met de tijd donkerbruin. De nerf is grof en de witte poriën geven de karakteristieke witte strepen aan het hout. Het wordt veelal in de tuin gebruikt.


De houtsoort is niet geschikt om. Het keurmerk voor goed bosbeheer. Bij goed bosbeheer moet worden voldaan aan de hoogste eisen op. Alle mogelijke toepassingen in de weg- en waterbouwsector.

Scheepsluiken, draglineschotten, bedrijfsvloeren (kops hout ), bruggen en dwarsliggers. Houthandel Jumbowood is leverancier van hardhouten palen van top kwaliteit Azobe hout. U vindt veel verschillende lengtes wanneer u een hardhouten. Vind azobe palen op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Hudson hout is gespecialiseerd in plaatmateriaal, en tuinhout en heeft vele soorten op voorraad. Herkomst: Azobe komt veel voor in de uitgestrekte bossen van Afrika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.