zondag 21 januari 2018

Oude witte tegels

Stenen en Betonnen tegels. Friese witjes zijn handgemaakte witte wandtegels met een. De witjes worden vaak gebruikt in oude. Voor oude , antieke vloertegels moet u bij Het oude huis zijn.


Cement- tegels , patroontegels, hardstenen tegels , hardgebakken tegels , keramiek vloeren en meer. Friesch-tegelatelier al jaar een begrip de echte warme friese witjes in de alom bekende authentieke makkumer oude.

Oud hollandse witjes : handgevormde witte wandtegeltje ook wel oud hollandse witjes genoemd. Handgevormde wandtegels, ook wel friese witjes (oud Hollandse tegels ) genoemd. Behalve de bijna zuiver witte tegels zijn er tegels met een zweem van roze,. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden! Beschadiging aan één tegel.


De tegels zijn mooi te combineren met oude effen witte tegels 15xof oude metrotegels (op voorraad). Er zijn diverse bijpassende bovenranden,. Tegels van Toen heeft voor jou tegels of cementtegels.

Cementtegels noemen we ook wel patroontegels. Wij zijn de specialist met nog echt. Welkom op de website van Antieke Tegels De Duif.


GRATIS: ik heb nog aantal tegels , wellicht dat iemand er nog wat mee kan. Het oude huis is een speciaalzaak in antieke oude gietijzeren radiatoren, ( oude ) tegels , sanitair, schakelmateriaal en meer. Kleur genoeg in deze witte tegels. Kersbergen is een bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel inkoop als verkoop van oude en antieke bouwmaterialen zoals oud Hollandse tegels , ook wel witjes genoemd. Metrotegels zijn dé tegels voor in de keuken of.


Heeft u witte metrotegels en u gebruikt een donker grijze voeg dan krijgt u een retro-look en als u een witte. Zijn uw oude tegels aan vervanging. We hebben meerdere witte tinten voor een neutrale en frisse.


De oude tegelwand vormt namelijk een solide en vlakke. Ongekend matte tegels in keramische aardetinten, zwart, wit en neutraal grijs. Op elkaar afgestemde kleuren voor het ontwerpen van monochrome interieurs. Prachtige oude kasteeltegels voor maar €per m2!


Deze natuurstenen tegels hebben een mooie oud afgewerkte kant, en het oppervlak. Oude kasteeltegels €per m2. Menu Filters Toon alle filters Productsoort.

Ik heb in mijn badkamer van die kleine witte vierkante tegels aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.