maandag 22 januari 2018

Platte plint stucwerk

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! In diverse merken verkrijgbaar! Plint bestel je in onze webshop. Uw woning verfraaien met lijstwerk en platte plint voor uw plafond. Gulik stukadoor geeft advies.


Vind u lijsten aan uw muren en ornamenten aan uw plafond ook zo mooi?

Lees hier dan alles over de prijzen van platte plafondplinten aanbrengen op het nieuwe stucwerk. Een platte plint is een rechte strakke lijst van meestal cm. Deze platte plint stukadoren wij. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Stuc- plinten zijn een extra aanvulling op het pleisterwerk,met de stuc. Het probleem waar ik tegenaan loop zijn de randen. Aan de randen zit een rechte platte lijst van ongeveer mm dik.


Daarna werd de plint gewoon gevuld met gips.

Ontdek hier de gemiddelde prijzen van een stucadoor en van de verschillende soorten stucwerk , zoals het populaire spachtelputz. Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken. Direct vrijblijvende prijsopgave. Patings Stucwerk added new photos.


De platte plint zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van uw woning. Kees de Kock Stucadoorsbedrijf is de specialist voor uw betonstuc met Beal Mortex. U haalt een echte professional in huis! Het houten lijstwerk zoals plinten , koplatten en interieur lijstwerken zijn uitermate geschikt voor een fraaie afwerking. In de bouwmarkt zijn plinten en lijsten in allerlei soorten en maten te koop.


Stukadoor van Halteren in Wehl, stucwerk van hoogwaardige kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend. Bent u opzoek naar een goede stukadoor? Het is een mooie, strakke afwerking.


Lijstwerk of platte plint. Een glad plafond kan eventueel ook nog verfraaid worden met een platte plint Als u kiest voor een platte plint kunnen wij dit. Diverse buitengevel isolatie met stucwerk en plint ;. Maar ook herstel van stucwerk in kerken of aan.


Bij vloeren horen ook plinten.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het maken van gips lijsten. Het stucwerk soms niet tot onderaan de vloer loopt. Er zijn verschillende soorten lijsten zoals: platte plint , holle.


Omdat voor platte plinten in de houtsoort van de houten vloer het minste hout benodigd is, zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.