woensdag 10 januari 2018

Tochtprofiel deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. Als je dan een tochtstrip bij de voordeur plaatst heb je minder kans dat de tocht langs de deur komt. Naast de tochtstrip is er ook tochtband.


Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering. Bespaar op energiekosten en voorkom tocht onder je deuren met een tochtstrip.


Voor zowel binnen- als buitendeuren hebben wij een tochtstrip beschikbaar.

Schroef of plak het tochtprofiel tegen de onderzijde van de deur. Zorg ervoor dat de borstel de drempel of vloer nog net raakt. Voor naar binnen- en buitendraaiende deuren en ramen. Opbouwprofiel Elro voor naar binnen en buiten draaiende deuren en ramen.


Ellen tochtprofiel 950mm ar anb-7n. Misschien heb je wel gemerkt dat de ruimtes tussen de deur en de deurpost nog van alles doorlaten. Speciaal voor renovatiedoeleinden.


Overzicht van alle type tochtprofielen. Zoekt u naar goede deuren tochtprofielen tegen scherpe prijzen? Tochtstrips worden gebruikt bij ramen en deuren om een tochtvrije situatie te creëren.


Tochtprofielen kunnen bestaan uit aluminium met rubber, of alleen uit rubber. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen. THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken.


Luchtdichtshop maakt luchtdicht bouwen makkelijk. We adviseren bij de planvorming, leveren en begeleiden tijdens de uitvoering en controleren nadien middels een. ELLEN ANB--Acryl Resistent- van Elton.


Ik weet dat die bestaan maar aan zulke tochtstrips heb ik niets want het is een deur die naar binnen draait en ik heb aluminimum kozijnen.

Dus wie heeft meer tips en. Aluminium -mm bree mm hoog-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.