maandag 5 februari 2018

Antislip buitentrap

Dagelijks plaatsen onze professionals antislip trapstrips met gebruik van duurzame materialen zoals kunststof of gerecycled rubber. Schadevrij antislipstrips plaatsen. Wilt u een antislip tape aanbrengen dan. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap.


Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes.

Voorkom problemen en zorg dat uw gladde tegelvloer veilig is! Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van hout, steen of beton en geschikt voor binnen en buiten toepassing. Ook voor tijdelijke veiligheid bij bijvoorbeeld evenementen heeft Nonhebel een antislip oplossingen. Antislipmatten kunnen zowel permanent, als tijdelijk.


Ook 1 op maat te bestellen! Wil je een buitentrap plaatsen maar ben je nog niet zeker welk materiaal te gebruiken? Info over de soorten buitentrappen met hun prijs vind je hier.


Met onze antislip strips en matten glijd je nooit meer uit op je trap. Wel zo veilig, zeker als je kinderen hebt.

Bescherm ook je buitentrappen. De trappen van Trabo kunnen ook geleverd worden met stalen anti-slip treden als buitentrap voor naar de tuin of als noodtrap, met een bordes of zelfs met een balkon. Neem een kijkje in onze webshop en zorg voor een. Buitentrappen en sterk belopen trappen in openbare ruimten,. De perfecte bescherming tegen uitglijden op gladde oppevlakten, ladders of trappen.


Bestel online antislip tape op Tapeconcurrent. Dit is een product wat kan worden aangebracht op een bestaande trap situatie, zowel een buitentrap als een binnentrap. Heeft u last van gladde trappen dan zijn de antislip traptreden een.


Onze aluminium designtrappen zijn ook ideaal als buitentrap. Licht, modern en duurzaam. Het aanbrengen van de speciale antislip behandeling gaat vlot en de badkamer is weer snel beschikbaar.


Bijkomend voordeel dat onze donkere tegel,. Andere antislip toepassingen. Signalisatie en stootbanden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.