donderdag 8 februari 2018

Architraven en neuten

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! De sieromlijsting van uw deur. Voor de scherpste prijzen gaat u naar plintenshop. Bestel uw architraaf en neuten voordelig online.


In onze showroom kunt u ze ook eerst.

Maak het plaatje helemaal af. Gebruik naast architraven en plinten ook de bijpassende hoekstukken, neuten of plintneuten. Plintneuten worden geleverd in sets.


MDF plinten, architraven en neuten in een Ekwaliteit. Wit gegron dus eenvoudig overschilderbaar. PROFIELAANBOD staat voor een ruim aanbod van houten profielen - lijsten - stokken - plinten - architraven en het vakkundig invullen van maatwerkoplossingen. Als je zelf wensen of ideeën hebt met betrekking tot neuten ,.

De stijl en het formaat van de architraaf zijn afhankelijk van je smaak. Op zoek naar architraven , sierlijsten of plinten voor binnendeuren? Bekijk hier het Skantrae assortiment van architraven en plinten. Royalplint acrhitraven en neuten.


Alle architraven en neuten zeij van MDF Ekwaliteit en voorzien van lagen grondverf. Ieder product heeft zijn eigen stijl en. Info over plinten en neuten. Resultaten van zoekmachines!


Voordelen houten architraven. Bezoek onze webshop en bestel online. Sfeervolle neut SKA in combinatie met Skantrae sierlijsten en binnen deuren. De neuten SKA 1 architraven en sierlijsten kunnen in dezelfde kleur als uw deur.


Zowel in de bouw als in de. Blijf op de hoogte van onze beste acties. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!


Alle plinten, architraven en neuten uit eigen productie gemaakt van vochtwerend mdf (type v313!) De beste kwaliteit, mooier schilderwerk.

Vanaf €Per Meter Incl. Wij bieden je daarom een breed assortiment in diverse stijlen en. Deurlijsten geven een extra accent aan. Denk hierbij aan architraven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.