vrijdag 9 februari 2018

Argitraaf

Argitraaf

Eigen Montageteam mogelijk. Een architraaf (Grieks archi (ἀρχι), voornaamste, hoofd en Latijn trabs, balk) of epistyle is de onderste dragende balk in het hoofdgestel. Met een architraaf kunt u eventuele naden tussen een wand en kozijn verbergen en een mooie overgang realiseren.


Argitraaf

De architraaf is hierdoor een onmisbaar element geworden in veel inrichtingen. Welkom op onze website waar Architectuur, Bouwkunde en Constructie samensmelten in unieke projecten. Vanuit het landelijk centraal gelegen Sleeuwijk zijn wij u graag.


Bestel uw architraaf en neuten voordelig online. In onze showroom kunt u ze ook eerst. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant. Mooie sierlijsten voor deurkozijnen.


Deurlijst, architraaf en deuromlijsting: je vindt het bij GAMMA. Bekijk onze deurlijsten in de bouwmarkt en online. Op zoek naar architraven of sierlijsten voor binnendeuren? Bekijk het Skantrae assortiment van architraven op onze site! Plintneuten Plintneuten zorgen voor een fraaie overgang tussen de plint en architraaf (deurlijst).


De meeste mensen kiezen voor een neut die iets hoger dan de plint. Deze set bestaat uit stuks rechte architraaf. Dit is voldoende voor deurkozijn. MDF architraaf Model nr - ! Deze architraaf zit sinds kort helaas niet meer ons assortiment : € 9. Maak je woning of pand uniek en werk jouw deurkozijn of raamkozijn af met een Wijdeco architraaf.


De bouwmarkt bij jou in de buurt die alle doe-het-zelfmaterialen heeft voor huis en tuin. Bezoek de GAMMA bouwmarkt of bestel hier online. Architraaf bestellen als deurlijst voor deurkozijnen. En ontvang digitaal Albo Deuren nieuws. Vul nu jouw code in en ontdek jouw prijs!


Vraag onze brochures en prijslijsten aan of bekijk en download ze online! Ztyl architraaf grenen, 2x wit gegrond. Voor een stijlvolle afwerking van deur- en raamkozijnen, koven en andere a. In het assortiment van Praxis vind je verschillende soorten deurkozijnen en deurlijsten. Zo vind je het deurkozijn of de deurlijst die past in je interieur.


Deze sierlijke architraaf met ronde vormen maakt van iedere deurpost een blikvanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.