maandag 19 februari 2018

Beschermhoekjes

Groot assortiment: vandaag besteld is morgen in huis! Zelfklevende beschermhoekjes Safety 1st. Set van klevende beschermhoekjes voor tafels en andere scherpe hoeken.


Vallen tegen een scherpe punt of hoek kan hard aankomen. Veel kinderen stoten zich ook aan de onderkant van allerlei hoeken,.

Wil je voorkomen dat je kinderen met hun hoofd op de hoek van je tafel vallen? Schaf dan vandaag nog tafelhoekjes aan via onze webshop. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Hoekbescherming koop je eenvoudig online bij bol. Child Safety - Alles voor Baby, Peuter en Kleuter. Kinderveiligheid is onze passie !

Bij ons vindt u de ALLERNIEUWSTE producten op het gebied van kinder veiligheid en. Bescherm de hoeken en randen van uw producten. Bestel online schokwerende profielen en hoekbeschermers in karton of schuim. Wij leveren hoeken en randen in alle maten en materialen. Vraag een gratis proefexemplaar aan.


Bent u op zoek naar de beste hoekbescherming ? Wij bieden u de meeste keuze aan hoekprofielen en hoekbeschermers! Glas hoekbeschermers worden gebruikt om de hoeken van glasplaten en andere dunne platen te beschermen. Tijdens transport en opslag zijn de hoeken erg kwetsbaar. Onmisbaar om uw schilderijen, spiegels, hoeken van meubels en bv.


Perfect voor bescherming van randen. Gesloten beschermhoeken geschikt voor plaatdiktes van 2mm tot en met 60mm Tevens enkele open hoeken in het assortiment Te gebruiken als. Direct Leverbaar bij De Kwast, de Grootste Online Winkel voor Kunstenaars en Hobby.


Welkom in de webwinkel van Gripzakjes. Bekijk de categorie verlichting en kameraccessoires op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Hier vindt u goede beschermhoezen voor het beschermen van stoelen, banken en andere tuinmeubelen. Waterdicht en UV bestendig Bestel nu!


De hoekbeschermer zorgt ervoor dat kinderen zich niet bezeren aan de hoek van een tafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.