vrijdag 16 februari 2018

Beton bad

Direct uit eigen voorraad. Megadump Tiel winkel bezoeken? Bad bestel je in onze webshop. Alles voor de badkamer bij woonwarenhuis OTTO! Bestel hier je baden voor de scherpste prijzen online.


De badkamer is voor vele mensen de plek om even helemaal tot rust te komen.

Realiseer ook je droombadkamer! Het is op veel manieren te verwerken. Geef uw badkamer een prachtige beton look. Doordat beton Ciré waterdicht is biedt het een goede weerstand tegen water en vocht. Een beton cire badkamer heeft namelijk geen voegen en daardoor ook geen schimmels.


Authenticiteit in de badkamer. Lekker douchen na een lange werkdag, lekker languit in bad en even de tijd voor jezelf nemen. Tevens alle aanverwante producten.

Bij Otto vind je de mooiste badkamers. Bestel nu, achteraf betalen mogelijk! Beton Ciré, ofwel betonstuc. Hieronder een sokkel en een wandkast. Stoer massief betonnen badmeubel.


Wanneer je liefhebber bent van een industriële of stoere look in de badkamer, dan is de betonlook echt iets voor jou. Badkamertrend: stoer beton in de badkamer. Muren laten stucen met betonstuc? Vraag snel gratis offertes aan, vergelijk stukadoors en kies de beste deal. Heb het in een design tijdschrift zien staan en vond het erg mooi uitzien.


Heeft iemand hier ervaring mee. Als de vloer van beton is waar is hij van gemaakt Balken broodje,kanaalplaat,. Het bad blijft gemakkelijk toegankelijk, ook nadat de badkamer af is. Het geheim zit hem er in dat dit product zeer duurzaam is.


De grootste vacaturesite voor de bouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.