donderdag 1 februari 2018

Dorma sluitvolgorderegelaar

Geschikt voor gebruik op brandenrookwerende. Glijarm sluitvolgorderegelaar , zorgt ervoor dat bij dubbele aanslagdeuren de loopdeur steeds na de passieve deur sluit. Wij bieden producten, oplossingen en services voor een. Dorma en Kaba zijn nu dormakaba. Bouwhoogte: mm, DIN links en DIN rechts.


Sluitvolgorderegelaar SR voor dubbele rook- en brandwerende deuren, welke voorzien zijn van een aanslag, daardoor in.

Glijarm- sluitvolgorderegelaar GSR met schuifstang-klemsysteem. Onze fusie onderstreept onze gepassioneerde toewijding voor onze klanten. De sluitvolgorderegelaar DORMA G-SR is geschikt voor zowel DIN linkse als DIN rechtse deuren en wordt gecombineerd met Standaard sluitvolgorderegelaar DORMA TS B. In combinatie met de sluitvolgorderegelaar BSR is ook toepassing op 2-vleugelige deuren geen enkel probleem. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


Vind dorma deurdranger op Marktplaats. Bekijk de DORMA ED 2DRAAIDEURAANDRIJVING van voor.

Voor iedereen een voordeel. DORMA een uitgebreide afdekkap en een gemakkelijk installeerbare geïntegreerde sluitvolgorderegelaar. Ontdek ons ruime aanbod van Arm voor deurdrangers.


DORMA Install TS 93-GSR - Duration: 2:31. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service. DORMA G-SR Glijarmsluitvolgorderegelaar Montage aan de scharnierzijde De glijarm- sluitvolgorderegelaar DORMA G-SR zorgt ervoor, dat bij dubbele aanslagdeuren.


Info over dorma ts handleiding. Resultaten van zoekmachines! Rovato Techniek heeft voor handbediende draaideuren al dan niet brandvertragend alle denkbare oplossingen in huis, zo leveren wij van het merk DORMA , inbouw. Bekijk ons ruime aanbod online - bestel direct! DORMA bepaalt het design van de toekomst.


Duidelijkhei zakelijkheid en eenheid zijn de optische kenmer-ken van de nieuwe vormentaal. De eerste gevulde operationele BIM-bibliotheek ter wereld. Alle bouwdelen in de bibliotheek zijn voorzien van CAD-, kosten-, bestek-, bouwfysische en technische. Deze te gebruiken in combinatie met de meenemer DORMA MK. DORMA hoekconsoles-set, zilverkleur Contur Design.


Deurdrangers van GEZE voor ekele deuren met glijrail staan voor moderne sluittechniek bij elke deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.