dinsdag 20 februari 2018

Douglas lariks hout

Palen, Balken, Staanders voorradig. Vraag nu een offerte op maat aan! Beide houtsoorten zijn afkomstig van Europees naaldhout, een duurzame houtsoort voor buiten gebruik.


De houtsoorten lariks en douglas zijn al vele jaren geliefd bij de houtkenners om de goede eigenschappen en de natuurlijke duurzaamheid. Eppinga heeft de grootste voorraad van Groningen, Friesland en Drenthe. Bestel online via Eppinga.

Laagste prijs garantie op douglas palen. Reserveer online, laagste prijzen. Vers gezaagd douglas hout kopen tegen een scherpe prijs? Leverbaar in alle kleuren. Alle prijzen op onze website zijn inclusief BTW.


Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling en is geschaaf gedroogd en kernvrij. Bekijk ons aanbod palen, planken, balken etc. Deze klasse is een van de meest duurzame.


De planken zijn onbehandeld en hebben.

Scherm 8x meter rvs geschroefd. Wood and Stones het adres voor al uw hout oa douglas en larix hout. Houthandel Van Zundert uit Rijswijk. Snel geleverd in heel Nederland en België.


Wij zijn met onze ruime 10. Ook zwarte potdekselplanken en zweeds rabat! De ene zijde is geschaaf de andere zijde is ongeschaafd. Balken, regels, rabatdelen, vlonderplanken, dekdelen, palen. De duurzaamheid en kenmerken van de houtsoorten zijn.


Voordelig en snel bezorgd. Van der Wal Hout in Noordburgum. De schaaldelen worden vaak toegepast voor een gepotdekselde wand van bijvoorbeeld kapschuren en tuinhuizen. Maar ook als enkele plank geeft het een karakteristiek.


Douglas vindt u bij Hardhouthandel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.