woensdag 14 februari 2018

Houtbouw buitenpost

Een schuur, garage, tuinhuis, prieel of overkapping van van hout? Geproduceer geleverd en gemonteerd. Neen, het betekent wel dat alle dragende elementen van de. Houtbouw Merkus uit Friesland.


De meest volledige site met ruim 66.

Wij zijn een allround en innovatief bedrijf, gevestigd op het industrieterrein de Swadde te Buitenpost in Friesland. Uw fiets of tuingereedschap droog stallen? Kies voor een houten tuinhuis.


Handelsonderneming Minco – uit Buitenpost is het adres voor elke klus! We leveren hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Hout is veelzijdig, flexibel.


Wij hebben de beste websites en bedrijven uit Buitenpost alvast voor u geselecteerd.

Dit tuinhuis heeft een plat dak en wordt geleverd in prefab wanden. Bijna alle maten zijn te koop. Bereken dit tuinhuis plat dak en bestel direct in onze webshop. Wij laten uw dromen uitkomen! Op zoek naar een duurzame houten garage?


Luxe houtbouw schuren volledig op maat gemaakt in onze eigen blokhutten- en houtbouwfabriek. Bekijk online of bezoek onze grote overdekte showroom! Wiko heeft zich gespecialiseerd in allerlei soorten houtwerkzaamheden. Denk aan het bouwen en leveren van tuinhuisjes, garages, walbeschoeiing en vlonders. Voor elk houtbouw project kunt u bij ons terecht.


Al meer dan jaar ervaring. Er zijn verschillende argumenten om voor hout te kiezen. De uitstraling is er één van.


Bij Terpstra houtbouw wordt uitsluitend gewerkt met de beste houtsoorten en materialen daarnaast kunnen wij bouwen op jarenlange ervaring! We hebben een ruim assortiment aan tuinhout, dit hebben we ook volop op voorraad.

Exclusieve houtbouw , haardhout, rondhout en ruwe planken. U bent op zoek naar kwaliteit en onderhoudsvrije houtbouw ? Bij ons bent u aan het juiste adres voor vakwerk en kwaliteit. Wij maken van uw houtbouw idee een praktisch ontwerp.


Zaken als onderhoudsarm, energiezuinig en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.