maandag 19 februari 2018

Houten dakterras

Lees hier ons uitgebreide stappenplan voor een houten dakterras (dakvlonder op plat dak) maken. In onderstaande voorbeeld gaan we nader in op. Ontdek hier de eigenschappen van een waardeverhogend dakterras ! Een prachtig dakterras met duurzame hardhouten terrasvlonders, wij helpen u graag van elk project een succes te maken.


Neem vrijblijvend contact op. Een houten vlonder wordt vaak gebruikt als vloer op een balkon of dakterras.

Hout heeft een natuurlijke uitstraling, maar. Dakterras of balkon met houten vlonder. Welk hout is dan geschikt? Advies over de soorten hout en de prijs en over het aanleggen en onderhouden van een houten terras.


Ga je een houten terras aanleggen of laten plaatsen? Wil je een dakterras plaatsen? Scroll down voor fotoboek) De voorbereiding Voor aanvang van de werken gaan wij van start met een grondige reiniging van uw dakbedekking, roofing, epdm of andere.


Bij het aanleggen van een houten terras komt heel wat kijken.

Info over de houtsoorten, werkwijze van de plaatsing en prijzen vind je hier. Houthandel Gadero geeft tips hoe u zelf een vlonder kunt bouwen. Handig stappenplan voor zelf houten terras maken. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Houten dakterras aanleggen?


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde aannemers uit uw regio voor houten. Een balkonhekwerk is een stalen hekwerk welke veelal om balkons of dakterrassen. Hierdoor hebben de hekwerken de uitstraling van een houten balustrade met de.


Is het draag vermogen van het dak niet toereikend om de terrasvloer te dragen dan hebben wij ook een oplossing om dakterras. De aanleg is vrij simpel: op een dakterras schroef je de lange houten terrasdelen vast op dwarsbalken die je legt en die weer steunen op (stoep)tegels. De gebruikte tegel is de keramische tegel Cadore, in het formaat 30x120cm. Je zal in dat geval alleen niet kunnen volstaan met een paar lage hekken om je dakterras heen. Hoge houten schuttingen zijn een veiliger idee,.


Een aluminium variant kan ook, deze heeft strakke rechthoekige. Aluminium hekwerken voor uw balkon en dakterras. Erkende en ervaren vakmensen in ontwerp en techniek.


Wij maken graag kennis met u! Zelf een dakterras aanleggen?

Dat scheelt veel meetwerk en voorkomt meetfouten. De Dakdokters zijn expert op het gebied van dakterrassen en daktuinen. Van ontwerp en vergunningsaanvraag tot realisatie en inrichting.


Wilt u bijvoorbeeld een houten balkonhekwerk met van in totaal meter?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.