donderdag 8 februari 2018

Kraalplint

Net als de gladde plint is de kraalplint voor. De kraalplinten zijn bij GekOpHout. Sfeerplinten eigentijdse kraalplint Leverbaar in meerdere afmetingen. Bestel ze voodelige online.


Met een kraalplint brengt u een stukje authenticiteit aan. Een hardhouten plint is een massievere manier van afwerking en past bij een wat modernere stijl.

Kraalplinten, verkrijgbaar vanaf euro per meter. Deze kraalplint is vervaardigd uit MDF van hoge kwaliteit. Verschillende diktes en hoogtes. Royalplint kraalplint model 94. U dient in te loggen en geaccordeerd door PlintenGroothandel.


Indien u nog geen account hebt maak dan een account aan. Plinten en accessoires koop je bij GAMMA in alle soorten, kleuren en hoogten. Van overzetplinten voor het wegwerken van je kabels en hoge plinten die je muur extra.

U kunt bij ons tevens terecht voor een prachtige Kamer en Suite. Eenvoudig te monteren en overeschilderbaar. MDF plinten in witte grondverf. Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor kraalplinten. Wij zijn specialist in afgelakte en voorgelakte plinten in mdf en hardhout. Ekwaliteit MDF en tweemaal wit gegrond.


Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Plint Rhodos is een subtiele kraalplint. Deze plint is gemaakt van vochtwerend MDF en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.


MDF KRAALPLINT (V313) WIT VOORGELAKT - VOCHTWEREND. Profielaanbod levert houten profielen en lijsten op maat. Wij staan voor kwaliteit en mooie houten profielen en lijsten, gemaakt naar de wensen van de klant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.