donderdag 15 februari 2018

Marmermelk bellinzoni

Bellinzoni marmermelk nooit en te nimmer puur aanbrengen. Bij ons krijgt u persoonlijk. Marmermelk is een onderhoudsproduct voor allerlei soorten natuursteen. Onderhoudsproducten Online. Bestel veilig en vertrouwd uw onderhouds- en schoonmaakproducten online.


Beschikbaarheid: in voorraad.

Het middel dringt diep in de. Voor uw natuursteen onderhoud en bescherming kijkt u in onze webshop. Direct de beste prijs online. Wanneer de vloer volledig droog is, kunt u het beste marmermelk gaan gebruiken door uw dweilwater.


Geschikt voor marmer, graniet en composiet. Adviesprijs: € 2nu € 2incl. Coating voor alle soorten Leisteen. IB verhandelt zelf geen artikelen.

Wel heeft IB contacten met nagenoeg alle grote en een groot aantal kleinere handelaren in bouwmaterialen. Voor het dagelijks of wekelijks onderhoud van natuursteen gebruikt u bijvoorbeeld een marmermelk , groene zeep of edelzeep, vermengd met een beetje water. We zijn gespecialiseerd in producten voor het reinigen, onderhouden en beschermen van al uw natuursteen en keramische tegels.


Speciale boenwas voor marmer, graniet en kunststeen. Zowel binnen als buiten te gebruiken. Bekijk direct de mogelijkheden. Uw marmer, granieten en natuursteen vloer laten slijpen polijsten, zorgt ervoor dat u een vloer heeft welke mooier is dan nieuw. Stofvrije behandeling en het meubilair kan in huis blijven staan.


Reiniging en onderhoud van natuursteenvloeren, zoals marmer, travertin, leisteen en graniet. Steenzeep is het perfecte onderhoudsmiddel voor uw natuursteen vloer. Als professioneel bedrijf willen wij niks anders.


Ook verkrijgbaar via de site. Verlevendigt het “oude” effect van de getrommelde marmers en. Natuursteenbedrijf Van der Mijle B. Verkooplocaties van tuindecoratie, tuinbeelden,, glaskunst, houten decoratie en versteend hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.