woensdag 14 februari 2018

Neutral washgel

Schoonmaak artikelen vanaf €00. Neutral Washgel - 2ml - Zeep. Reinigt de huid op milde wijze. De milde formule met parfum, kleurstof en parabenen reinigt effectief en is.


Handwash washgel vloeibaar voor slechts € 49.

Etos is dé drogist voor betrouwbare producten en deskundig advies op het gebied van gezondhei beauty, baby en verzorging. Kom langs in één van onze winkels. Zacht voor het snel geïrriteerde huidje en 1 zeepvrij. Ingredi en entenAqua en , Sodium.


Zo verminder je het risico op irritatie van. Daar zit geen parfum en kleurstof in, maar ook geen parabenen. Een washgel die reinigt en verzorgt op milde wijze.

Onze aanbieding is goedkoop zijn - Uniek veel aanbod! Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op Supermarktaanbiedingen. Zeepvrije washgel voor het verzorgen van kwetsbare babyhuidjes. De wasgel is zacht voor het snel geïrriteerde babyhuidje.


Doordat de wasgel geen zeep en parfum bevat vermindert het. Prijsinformatie van de shop. Hiermee wordt het risico op. Menu Onlinevoordeelshop Menu Sluiten.


Het liefst zouden we badolie gebruiken tijdens het badderen. Maar wij hebben het Flexibath van Stokke (heerlijk ding trouwens). Voor mijzelf denk ik een prettige en voordelige zeepvrije washgel gevonden te. Huidcreme neutral : 2ml: Volatile: H: 235: Klant.


De Online Drogisterij Vandaag Besteld Morgen In Huis. NEUTRAL Baby wasgel voor slechts € Je vindt het veilig en snel bij Drogisterijaanbiedingen. Geschikt voor dagelijks gebruik.


Ook bevatten hun producten geen kleurstoffen.

Dé specialist in hypoallergene huidverzorging. Al onze producten zijn met zorg samengesteld om irritatie en overgevoeligheid van de huid te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.