dinsdag 20 februari 2018

Piano scharnier

Pianoscharnier bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder.

Profiteer van Super Aanbiedingen! Laagste Prijs van Nederland! Voor iedere uitdaging bieden wij een passend pianoscharnier. Per meter Schroeven voor pianoscharnieren, x mm.


Is uw pianoscharnier toe aan vervanging? Haxo heeft zorgvuldig een uitgebreid assortiment samengesteld met pianoscharnieren van zowel verschillende. Dit platte en smalle scharnier van RVS kan worden gebruikt voor een fraaie verbinding in een droge of vochtige omgeving.


Leverbaar in diverse materialen zoals aluminium, RVS en kunststof.

Klik en download uw CAD Files. Het piano-scharnier is zeer sterk en slijtvast. Andere afmetingen en andere. Een pianoscharnier is een lang, smal scharnier , vaak meerdere meters lang. Met bevestiginsgaatjes van mm.


Binnen werkdagen geleverd. Voeg toe aan een favorietenlijst. Misschien een stomme vraag, maar het volgende. Ook pianoscharnieren zijn een specialisme van BOSCH.


Maak u keuze uit onze uitgebreide standaard of laat ons uw pianoscharnier geheel op maat produceren. Uiteraard snel en betrouwbaar geleverd. Vind pianoscharnier op Marktplaats. Er is een ruime keuze, of je nu een gewone of messing scharnier nodig hebt, een pianoscharnier of toebehoren om je scharnieren te plaatsen.


Het product is helaas niet op voorraad. Erg stevig pianoscharnier , voorgeponst met 5mm gaatjes. De totale breedte van het scharnier is 40mm, de maximale lengte meter.


De maximale lengte die verstuurd kan.

De meest eenvoudige oplossing. De knoop (het draaipunt waar het asje zit) is wel in het zicht maar je hoeft bij deze scharnieren niets in te hakken. Lasscharnieren voor industriële omgevingen zijn er in zoveel variëteiten dat het moeilijk is om het overzicht te bewaren. Toch is dat overzicht er wel.


Plexiglas koop je bij Plexiglasstunter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.