maandag 12 februari 2018

Polycarbonaat dakbedekking

Alle soorten en maten op voorraad. Uitgebreide collectie en direct leverbaar! Dakbedekking naar wens op uw maat gezaagd - gratis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons assortiment Kunststof dakbedekking in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen.

Veranda met polycarbonaat dakbedekking. Geniet u ook zo van de zomer, voorjaar en najaar. U kunt nu nog langer nagenieten met uw eigen veranda van Alufox. Polycarbonaat platen om zelf een perfecte overkapping te maken.


Bekijk onze dakbedekking , geïsoleerde dakplaten en golfplaten. Zoals epdm dakbedekking , dakleer, bitumen dakbedekking. Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken!


Koop licht- en ventelatienokken.

Vraag hier uw offerte aan. Onze polycarbonaat platen zijn van hoge kwaliteit en binnen uur geleverd. Polyclear van AG Plastics is een zeer kwalitatief en estetisch product, speciaal ontwikkeld voor montage op een hout constructie.


Scherpe prijzen, snelle bezorging. Wat is de beste dakbedekking voor een carport of terrasoverkapping? Als u een overkapping voor uw terras of wagen nodig heeft, dan is lichtinval erg belangrijk. Hierbij een breed assortiment aan bijpassende hulpstukken voor nok en gevelrand.


Ook in deze dakbedekking zijn heldere polycarbonaat lichtplaten te verkrijgen. We zijn gespecialiseerd op de verkoop van producten voor dakbedekkingen en gevelbekledingen. Wij geven vakkundig advies en bieden producten. Wij zijn expert in maatwerk. Bent u opzoek naar dakbedekking voor uw veranda?


Een veranda is een mooi verlengstuk van uw woning en bijzonder functioneel. In vergelijking met een zonnescherm zijn er tal van voordelen. Golfplaten van polycarbonaat zijn ideaal als dakbedekking voor een terrasoverkapping en carports.


Brentjens bouwproducten,Op bestelling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.