donderdag 22 februari 2018

Velux dakraam ggl mk04

Bestel eenvoudig jouw product! Snelle levering - Meer dan jr. Wil je een dakraam dat makkelijk te bedienen is? Dakramen tegen lage prijzen.


Het hele jaar door plaatsen en vervangen wij dakramen in Nederland.

De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor. Koop Alle Kleuren en Maten Online. Beslist de laagste prijzen. Monteren van dakraam in Overberg. Volledig verduisterend en super voordelig!


Het GGL tuimelvenster van de nieuwe generatie. De dakramen zijn volledig vervaardigd uit FSC gecertificeerd grenenhout en worden standaard wit afgelakt geleverd.

De lamellen kunnen op elke positie in het dakraam geschoven. Wij bieden dakraam rolgordijnen voor de types Veluxraam die beginnen met de code GGL , GHL en GPL. VELUX GGL MKwit grenen tuimelvenster. Kenmerken - Standaard voorzien van.


De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. Velux tuimelramen zijn erg praktisch. Wit, onderhoudsarm en handbediend tuimelvenster. GGL ) Wit afgelakt, grenenhouten dakraam. To get the best possible experience using our website, we recommend that you upgrade to a newer version or other web browser.


Product informatie Productnummer. Aanbevolen voor alle handbediende dakramen die binnen handbereik gemonteerd zijn. Voor het vervangen van uw velux dakraam kunt u dit omrekentabel gebruiken voor het beste eind resultaat. Het dakvenster draait voor u open. Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de.


U kunt de code op het typeplaatje in uw velux dakraam aanhouden bijvoorbeeld GGL GGL 30 GGL Mof GGL MK04.

Bekijk de code op uw dakraam en Kies uw code uit de onderstaande lijst! Geschikt voor de raamtypes GGL -GGU-GPL-GPU-GHL-GEL-GDL.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.