maandag 12 maart 2018

Azobe hout

Eppinga heeft de grootste voorraad Azobe hout en maakt offertes op maat. Het hout is vaak erg kruisdradig, draaihartig en warrig van nerf. Daardoor is het haast niet te kloven. Het is vaak te hard om te spijkeren,. Azobe hout (Lophire alata) is een populaire product als het gaat om hardhouten palen.


Azobe is namelijk zeer duurzaam en geschikt voor in de grond te.

Op zoek naar Azobé hardhout voor bv paardenboxen en constructieonderdelen? Voordeel Hout heeft een ruime voorraad Azobé hardhout. Regge Hout heeft een ruime voorraad Azobé hardhout.


Vers gezaagd hout bezit een typische tanninegeur die na verloop van tijd verdwijnt. Droog bewerken heeft een duidelijk afstompende werking op zagen en beitels. Omschrijving:De onverwoestbare houtsoort Azobe komt van de Lophira alata boom en is een van de meest bekende hardhoutsoort op de Europese markt. Het hout kan ook noesten bevatten, dit is een natuurlijke eigenschap en doet niet af aan de kwaliteit van het hout.


Nog ca stuks als partij maar ook los te koop.

Alle mogelijke toepassingen in de weg- en waterbouwsector. Scheepsluiken, draglineschotten, bedrijfsvloeren (kops hout ), bruggen en dwarsliggers. Het versgezaagde Azobe hout is roodbruin, maar wordt met de tijd donkerbruin. De nerf is grof en de witte poriën geven de karakteristieke witte strepen aan het hout.


Als het hout is gezaagd heeft het een donkerrode tot chocoladebruine kleur. In de vaten heeft het hout wit, gele inhoudstoffen. Technische informatie en regelgeving betreffende de verwerking van Azobe.


Ons Bankirai en Azobe hardhout draagt de officiële duurzaamheidsklasse kwaliteit. Oude scheepsvloer planken van azobe hout. Herkomst: Azobe komt veel voor in de uitgestrekte bossen van Afrika. Tropisch hardhout: herkomst: Midden Afrika, o. Houthandel Gadero bezorgt Azobe hout overal in Nederland en Vlaanderen.


Bekijk hier ook vuren, grenen en bankirai hardhouten tuinpalen. Gekantrecht hout en in stammen. Gedeeltelijk worden ook in bepaalde maten gezaagd hout en eindproducten geïmporteerd. Wilt u meer weten over de.


Beschrijving Azobé Balk ruw 50x150mm.

Uw Azobé Balk ruw 50x150mm online bestellen? Een snelle levering aan huis van uw Azobe balk 50x150mm door het eigen transport. Bekijk alle Azobe hardhouten palen in ons assortiment.


De beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.