maandag 19 maart 2018

Azobe of bankirai

Vraag direct een offerte op maat aan bij Eppinga. AZOBE Ook wel Ekki of Bongossi genoemd. Van hardhouten palen van Azobe ,. Regge Hout heeft een ruim assortiment hardhout op voorraad.


De online hardhout prijslijst toont een overzicht van bankirai vlonderplanken en Azobe palen.

Bij Houthandel Amersfoort bent u aan het goede adres voor uw hardhout producten. Profiteer van onze kortingen en bestel eenvoudig via onze webshop! Het is zeer duurzaam (klasse 1) en blijft veel rechter dan het bekende azobe.


Wordt vooral gebruikt voor vlonders en terrassen. Damwand plank hardhout Azobe 3x18. Hallo, Als ik informatie bekijk mbt hardhout azobe dan zijn er enorme prijsverschillen. De ideale houtsoortsoort voor tuin toepassingen zoals een vlonder terras.


Bankirai is een prachtige duurzame houtsoort.

Deze houtsoort staat bekend om de warme, diepe kleur. Azobe , angelim of onze andere houtsoorten uit Brazilie,. Bangkirai is een verzamelnaam voor o. Geschaafde hardhouten palen worden vooral toegepast voor de aanbouw van een schutting of een hekwerk. Yellow Balau en Selangan Batu. Op zoek naar 1x 1mm hardhout Azobe fijnbezaag 4cm.


Ik heb op de veranda een Azobe vloer liggen. Nu wil ik graag de kleur van de planken weer naar boven halen. Bestel online en voordelig op Nubuiten.


Azobe wordt gebruikt als alternatief voor Angelime, bilinga basralocus, bangkirai of niove. Azobe is goed te bewerken, en wordt zowel ruw als geschaafd veel gebruikt. Het wordt reeds jaar en dag.


Wij leveren onze palen aan in verschillende houtsoorten, van Angelim Vermelho en Azobe tot bangkirai. Hier vindt u alle hardhout boren. Fesca heeft de hoogste kwaliteit bankirai hardhout en geimpregneerde houten tuinplanken,. Torx hardhoutschroeven voor het bevestigen van de hardste hardhout soorten zoals azobe en bankirai.


De fijnbezaagde Azobe staat bekend om zijn extreem lange levensduur en wordt daarom veelvuldig in de weg en waterbouw toegepast.

Houtomschrijving: Kleur kernhout geelbruin tot grijsbruin en spinthout wit tot lichtbruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.