vrijdag 23 maart 2018

Bakstenen muur binnen

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Bakstenen bestel je in onze webshop. Wil je ook een bakstenen muur binnen in huis? De structuur van beton en bakstenen oogt mooi, maar grijs blijft maar grijs en baksteenrood gaat ook vervelen. Ontdek in het stappenplan hoe weinig tijd en materiaal.


Zelf een bakstenen muur metselen?

KARWEI helpt je stap voor stap. Lees hier meer over de geschikte ondergron het stellen van profielen, metselen en voegen. Wij wonen in een vrij oud huis (gebouwd net na de eerste wereldoorlog) in Wallonie.


We kennen allemaal inmiddels wel de befaamde bakstenen muur ofwel de brick wall en dat wij fan zijn moge duidelijk zijn. Wij, bij homify, zijn allemaal van de bakstenen muur. Het is een populaire manier om een industriële look in je interieur te creëren.


Het schilderen van baksteen is op zich niet moeilijk, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Hoe schilder je een bakstenen muur ?

Steeds meer mensen ontdekken onze steenstrips. De strips zijn te verkrijgen in natuursteen, keramisch, baksteen en kunststeen. Steenstrips voor binnen en buiten. Eenvoudig een bakstenen muur schilderen?


Een how to video, stappenplan en lijst met benodigdheden gidsen je naar een perfect resultaat. De meeste huizen hebben een bakstenen wand aan de buitenkant van het huis. Toch kan het ook erg mooi zijn om een bakstenen muur ín huis te hebben. Super stoer is het, een bakstenen muur binnen in de woonkamer, slaapkamer of keuken.


Het geeft het interieur een stoere. Veel mensen dromen ervan om een bakstenen binnenmuur te hebben in hun huis. Ben jij hiermee gezegen dan wil je deze natuurlijk extra accentueren.


Bestaande bakstenen muren kunnen meestal zonder problemen geschilderd worden. Gaat het echter om nieuwbouw of renovatie dan. Zo’n perfecte bakstenen muur als hierboven, dat willen we allemaal wel. Maar helaas is dit niet in elk huis mogelijk.


Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieven. Geopietra voor op isolatie.

Forum Nieuwe berichten FAQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.