woensdag 28 maart 2018

Border stucen

Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken. Wil je zelf buitenmuur stucen ? Bekijk de video voor alle stappen en tips van tuinman Jurgen Smit. Gestuucte buitenmuren zijn stijlvol en helemaal van nu.


Wie kan mij adviseren over het creëren van een gestukte borderbak?

Deze pin is ontdekt door seppe dijkstra. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


De mooiste bloementuinen zijn opgebouwd uit borders op verschillende niveaus. Het geraamte van de bak is al gebouwd (zwarte stenen blokken). Muurelementen en Stapelblokken.


Geef uw tuin extra diepte en uitstraling met verhoogde borders gemaakt van betonnen blokken.

Met onze muurelementen ofwel. Inspiratie voor het toepassen verhoogde borders in je tuin! Je ziet wat je allemaal nodig hebt en krijgt een aantal handige tips. Er zijn er tal van borders te koop, voor ieder wat wils qua soort, vorm en kleur. Elk met hun eigen voor- en nadelen.


Maar wilt u nu eens iets anders. Beamix 5stucmortel is geschikt voor het egaliseren van metselwerk en cellenbeton, het afwerken van togen en egaliseren van uitgebroken tegels. Ik wil het wanneer het af is laten stucen.


Is dit mogelijk met dit materiaal en waar moet ik allemaal aan denken? Moet ik ook een fundering maken en zo ja,. Steeds vaker zien we tuinen met verhoogde borders. Ze geven diepte en een spannend effect in de tuin, maar zijn ook nog eens praktisch!


Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren. Geef uw buitenmuren een metamorfose door ze te stucen. Nieuwsgierig naar meer informatie en de prijzen voor het stucen van uw buitenmuur?


Dan heb je naast planten, bomen en struiken ook bouwstoffen nodig voor je paden, terras, veranda of vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.