woensdag 7 maart 2018

Dorma vloerpot

Universeel toepassingsbereik. Zowel bij toepassing op standaard deuren, een nauwe of brede doorgang, binnen- of buitendeuren, in één richting draaiend of pendelend. Deze hydraulische vloerveren zijn ontworpen om de deur, nadat deze handmatig is geopen automatisch te sluiten. Dorma Vloerveer - Bts En-4.


De vloerveren worden in de vloer. Steekas voor vloerveer bts 75.

Resultaten van zoekmachines! DORMA EM elektrische deurmagneten. De deur opent nog wel zonder problemen in beide richtingen, maar de BTS84. Installatie van de vloerpot.


Bij glazen deuren komt vaak de volgende vraag naar boven: kiest u voor traditionele deurscharnieren of voor een deur met vloerveer? Bij een taatsdeur wordt er een vloerpot (vloerveer). U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies of een op maat gemaakte offerte. Bestel of neem contact op.


Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit geruisloze deurautomaten van het merk Label.

De universele BTS vloerveer is ontworpen om aan alle vereisten bij verschillende types deuren tegemoet te komen. Het uitgebreide gamma toebehoren. Verder zijn dit doordraaiende deuren waarbij de vloerpot als draaipunt fungeert. Wij leveren diverse merken vloerveren zoals o. Automatische deuren van GEZE zijn uitgerust met de allermodernste aandrijvingen en openen veel toepassingsmogelijkheden, bijv. Met steekas, universeel toe te passen voor linkse en rechtse aanslagdeuren en doordraaiende deuren.


Set Hydraulic Patch Fitting (voor hardglazen deuren zonder vloerpot ) Hydraulic Patch Fitting. Set bestaat uit vloerscharnier en plafonddraaipunt incl hoekbeslag. Overzicht van alle type sluitwerk.


Info over vloerpot elektra. De taatsdeurscharnieren van FritsJurgens. Perfect in zowel functionaliteit als in uitstraling. En door het unieke ontwerp onzichtbaar.


Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.