dinsdag 20 maart 2018

Harmonicadoek op maat

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Alle harmonicadoek met veel voordeel op beslist. Harmonicadoek op maat nodig? Klik hier voor meer informatie!

Liever een doek op maat met de vertrouwde kwaliteit van Nesling? Hier ontwerp en bereken je de prijs van jouw unieke schaduwdoek. Nooit meer uw loungekussen opbergen.


Weer of geen weer, u kunt met een harmonicadoek bij zon en regen op uw terras zitten. Volledig voor u op maat gemaakt! Wanneer je een doek koopt bij Zonz met een standaard afmeting of een harmonicadoek op maat laat maken, dan maak je gebruik van de volledige service van Zonz.


Met een harmonicadoek op maat kunt u toch genieten van uw nieuwe, schaduwrijke plekje in de tuin. Net als onze standaard harmonicadoeken ,.

Schaduwdoeken op maat , al meer dan jaar onze specialiteit! Dan kunnen wij u helpen aan een prachtig harmonicadoek op maat ! Horeca en terras specials. Klanten aangenaam laten verblijven op een schaduwrijk terras? Wij leveren Nesling harmonica schaduwdoek op maat vanuit eigen atelier.


Waterdoorlaten waterafstoten rolgordijnen op maat. SCHADUWDOEKEN naar uw wens op maat gemaakt. Maak uw eigen schaduwdoek met uw afmetingen naar wens om heerlijk buiten in de koele schaduw te genieten. Bootzeil maakt uw schaduwdoek, harmonicadoek , zonnezeil, zonnescherm of gaasdoek geheel op maat naar aanleiding van de door u opgegeven maten.


Met dit formulier kun je een vrijblijvende offerte aanvragen voor een schaduwdoek of harmonicadoek op maat. We proberen om binnen uur een vrijblijvende offerte aan. Het harmonicadoek kan zowel over de breedte als over de lengte lopen. Offerte op maat ontvangen?


Nieuwsbrief Altijd op de hoogte. Met de schaduw oplossingen van Nesling creëer je een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras. Mooi om te zien, maar ook functioneel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.