dinsdag 20 maart 2018

Hoekplint

Werk uw vlonder perfect af met een hoekplint aluminium. Hiermee voorkomt u dat de vlonder volloopt met water. Als het laminaat is geleg hoef je alleen nog de zijkant mooi af te werken.


Hoekplint

Gebruik hiervoor de juiste plint. Praxis heeft een uitgebreid assortiment. Beterbad douchebakken en baden is een oer-Hollands bedrijf gevestigd in Dronten. Hier zit ook het productiebedrijf.


Alle douchebakken worden hier zelf gemaakt! Goedkoop en snel geleverd. Lengte 44m, breedte 15mm. Een strip die bij heel veel “problemen” een oplossing kan biedden, de hoekstrip. IKEA biedt voordelige keukenkasten, poten, plinten en meer keukenonderdelen.


Hoekplint

Eenvoudig online bestellen. Laat je inspireren en maak het zelf. Een klus gedaan in huis of tuin? Deel je klus of stel je vraag op voordemakers. Sleiderink is Groothandel in Elit Plinten!


Neem contact op met onze productspecialist of bestel Elit Plinten direct in de webshop. Heeft u vragen over een van onze producten, werkwijze of service, neem dan contact op. Indien gewenst bellen of mailen we u terug.


Met deze fraaie aluminium donker bruine gepoedercoate hoekplint voor Tuindeco composiet planken. Hoekprofiel voor Donkerbruin 3. Troffelvloeren staan bovenaan de keten als het gaat om Epoxy vloersystemen. Wij leveren MDF-plinten in alle soorten en maten.


Of u nu een modern of klassiek interieur hebt, wij hebben altijd een plint die past bij uw interieur. Massief hout in vele soorten. Bestel het online en doe uw voordeel.


Hoekplint

De hoekplint wordt op maat gemaakt voor iedere maat douchebak. Sfeerplinten MDF plinten, aluminium en RVS plinten, keukenplinten, architraven, neuten van Royalplint, kroonlijsten. Op het moment ben ik bezig met het vernieuwen van de plinten op de laminaatvloer in onze woonkamer.


Bekijk ons assortiment Tegelprofielen in onze Onlineshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.