maandag 26 maart 2018

Marokkaanse waskom

Marokkaanse waskom

Hoogste Kwaliteit, Laagste Prijs Bij Megadump. Bestel Nu Of Kom Langs in Wormer! Veel A-merken tegen outletprijzen! Bespaar tot wel via kiesproduct. Waskom bestel je in onze webshop.


Marokkaanse waskom

De koperen wastafels zijn met de hand gehamerd. De waskommen worden gemaakt in Fez. Deze aardewerken waskom uit Fes staat prachtig op een strak design badmeubel of tafel van steigerhout. Persoonlijke verzorging neemt in de Arabische wereld een belangrijke plaats in. Je hoeft natuurlijk niet per se voor alleen een plank te kiezen.


Opnieuw een wasbak met betonlook zodat. Een vleugje oud mysterieus. In diverse merken verkrijgbaar! Wij zochten inspiratie voor de mooiste, apartste, gekste, ofwel de meest bijzondere wasbakken.


Marokkaanse waskom

Van glamoureus tot modern: er is vast een een wasbak die bij jouw stijl past! Marokkaans aardewerk vind je bij Adila Wonen. De ovale vorm van de waskom is een mooi design dat goed past. Uniek waskom dat uit kleuren bestaat. Ons eigen ontwerp en alleen bij ons leverbaar.


Een alternatief kopen voor de traditionele wastafel? Uitgebreid assortiment waskommen. Marokko Mozaiek is het adres voor uw mozaiektafel of fontein. Bekijk de waskom en andere mogelijkheden.


Marokkaanse waskom

Mozaiektafels uit Marokko zijn geheel handgemaakt. Neem ronde waskommen in plaats van wastafels. Nostalgische bronskleurige retro wastafel kraan met. Kies dan voor deze wasbak.


Houd je meubels verder wit en plaats simpele chromen kranen. Op zoek naar Opbouw wastafels of een waskom ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.