maandag 2 april 2018

Bamboe dakbedekking

Dakbedekking naar wens op uw maat gezaagd - gratis. Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Bamboe bouw Nederland importeert.


Van oorsprong komen de palmbladeren of strodakjes uit Indonesia waar deze veelal gebruikt worden als dakbedekking op.

Toepassing als sfeermakende dakbedekking , parasol of muur. Rietmatten op rol zijn ideaal als schutting, balkonscherm of dakbedekking ,. De matten zitten verpakt in een. Zeer natuurlijke kwaliteit, echt duurzaam en makkelijk te bevestigen. Een strak en modern huis met bamboe om het geheel leefbaar en warm te maken.


Dat is de woning van architect Sven Mouton in Gent. Een groot assortiment bamboeplanten, al dan niet woekerend. Dit tuinhuisje kan ook op maat gemaakt worden.


Sommige soorten bamboe zijn minder goed bestand tegen vocht, maar verder zijn er amper nadelen aan te halen, want bamboe is relatief goedkoop.

Zelf een rieten parasol maken, voorbeelden en zelfmaak tips voor schaduwvoorzieningen met dak van natuurlijk materiaal. Parasols van riet en bamboe afdak. Kent iemand een goed chemisch middel om bamboe te doden ? Ik heb een bamboe probleemgebied van ongeveer 32m2. Gelukkig afgeboord met van die betonnen balkjes van.


Er zijn honderden soorten bamboe. De hoogste soorten kunnen tot wel meter. Heeft er iemand ervaring met bamboe als alternatief voor eiken parket?


Uiteraard kunt u de bamboematten ook gebruiken als dakbedekking van bijvoorbeeld uw pergola. Een gewaarschuwd tuinman is er twee waard: hoeveel Vlaamse. Deze bamboe produceert ieder jaar een hoge dichtheid aan nieuwe halmen.


Het is een goede soort voor open koudere gebieden en onbeschutte plantlocaties. Leg iets op je bitumen dakbedekking. Snelle service en buitengewoon vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.