dinsdag 24 april 2018

Bamboe wandpanelen

Bamboe wandpanelen

Alleen de Allerbeste kwaliteit! Voor vragen over onze producten. Dan ontvang je morgen je Pakket! Geluidsdempen snel in huis en al vanaf € 101. Snel een offerte ontvangen?


Bamboe wandpanelen

Specialist in de agrarische sector! Laat je inspireren door OTTO. Ontdek nu het woonwarenhuis! D wandpaneel Feelings als muurbekleding. Wandbekleding van 3D panelen voor een dynamische sfeer.


Wandpanelen van bamboe : duurzame wanden en muren. Duurzame wandafwerking van bamboepulp. Lees alles over het productieproces en de milieubelasting. Bamboe 3D panelen geschikt voor interieur en zijn een nieuwe trend in wandbekleding, ipv behang of stucwerk. Ben jij ook op zoek naar natuurlijke materialen voor in huis?


Bamboe wandpanelen

Alle panelen zijn gemaakt van bamboe , 1 ecologisch en geproduceerd uit duurzame materialen. DWalldecor panelen zijn een nieuw en innovatief concept waarmee muren op een originele en eenvoudige wijze omgevormd kunnen worden tot driedimensionale blikvangers. De bamboe panelen zijn verkrijgbaar in de kleuren Kalm, Puur, Stoer en Robuust. Ze zijn op dezelfde manier behandelbaar als de vloerdelen.


De grootste voorraad 3D- wandpanelen van Nederland. Op werkdagen vóór 13:uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. Bamboe wandbekleding zorgt voor een unieke sfeer in huis of op het terras. Ook voor het inrichten van winkels en kantoorruimtes is bamboe wanddecoratie een modern en. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bamboe wandpanelen

D- wandpanelen Bamboe Passionnes (5x 5mm), slechts € per m gemaakt van de vezel van de suikerriet plant voor een decoratieve afwerking op de wand. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wandpanelen aanbied. Waar zijn de 3Dwalldecor bamboe wandpanelen van gemaakt? Door de uitzonderlijke hardheid en stabiliteit , vormt bamboe een eerste klas keuze voor de vervaardiging van massieve panelen en fineerblad.


Bij bamboe panelen kunt u denken aan tafel- en keukenbladen, maar ook aan kastplanken, meubelfronten, deviders of barbladen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.