maandag 30 april 2018

Boomcontainer met handvat

Huur voordelig Afvalcontainers via Huren. Handvat bestel je in onze webshop. Keuze uit meer dan 4handvatten. Bekijk ons assortiment online. Op zoek naar boomcontainers?


Vanaf euro gratis verzending. In de boomcontainers zitten voorgeboorde gaten en handvaten om het eenvoudig te verplaatsen. Direct uit voorraad leverbaar! Nog niet geregistreerd?


Maak eenvoudig uw account aan. Boomcontainer 65xhandvat. Deze boomcontainer wordt gebruikt voor de planten- en bomen kweek. Zwarte 1liter kuip, makkelijk te verplaatsen met handvatten.


Voor planten van boompjes, als speciekuip etc. Omschrijving Inhoud Hoogte: Diameter Buiten: Diameter Buiten: 70. Ritzi Container : 30L: ccc70. Kreuwel Plastics is een toonaangevend spuitgietbedrijf dat zich uur per dag bezig houdt met de verwerking van kunststof tot o. Deze kunststof zwarte plantpot heeft een inhoud van 110L.


De pot is 49cm hoog en een diameter van 65cm. Deze plantpot is gemaakt met handgrepen en drainagegaten. Ritzi container met handgrepen - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen!


Vind een verhuurbedrijf om de hoek. In diverse merken verkrijgbaar! Mede hierdoor kunnen wij u een groot pakket. Er zal op termijn een nieuw verkooppunt komen in de omgeving waasland.


De firma Montauban is een gespecialiseerde beroepshandel voor TUIN - PARK - BOS - LANDSCHAP. Deze site biedt u de mogelijkheid al onze producten te ontdekken die wij. Helaas hebben wij niets gevonden voor boomcontainer Misschien kunnen wij u helpen met de volgende producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.