donderdag 26 april 2018

Gerecycled teakhout planken

Alle meubels voor in huis online! Unieke teakhouten eettafel met een authentiek karakter Deze doorleefde teak tafels gemaakt van oud en gerecycled teakhout. Tafels veranderen in de loop der jaren van stijl, de teak tafel gemaakt van oud gerecycled teakhout uit de dingklik serie is echter een blijvend model! Wat is gerecycled teakhout ? Opvul stukjes komen over het algemeen voor bij gerecyclede tuintafels, omdat hier brede planken voor worden gebruikt.


Massief teakhout strips - blank afgelakt - pakinhoud: 0m2.

Assortiment losse teak planken. De Teakwall teakhout planken Fuego zijn trendy en stoer. Ze brengen in een handomdraai sfeer in elke ruimte. Deze losse planken zijn gemaakt van donker gerecycled. Planken met blind ophangsysteem.


Info over teakhout planken. Resultaten van zoekmachines! Dit vintage-stijl nachtkastje van gerecycled teakhout is. Het gerecyclede teakhout is zo verwerkt dat de oude planken nog zichtbaar zijn.

Kleine inzetstukken en de typische kopse planken zijn kenmerkend voor dit model. De teakmeubelen van JE voor Troedoor worden voornamelijk geproduceerd van gerecycled teakhout. Gerecycled teakhouten planken. Onze huidige collecties worden enkel en alleen nog van oud gerecycled hout gemaakt. Iedere plank , iedere balk heeft een eigen verhaal.


Bruto prijzen in euro per mexclusief BTW uitgaande van een order van één of enkele planken Teak. De maten zijn een indicatie - en onder voorbehoud ! Wij hebben een ruime voorraad Teakhout ! Op voorraad in planken en balken. Klik op prijslijst voor prijzen en afmetingen.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wandtafels aanbied. Verschillende soorten gerecycled teakhout. Bij Teak en Wood verkopen we twee soorten gerecycled teakhout.


Het hout is afkomstig uit oude huizen en gebouwen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.