vrijdag 27 april 2018

Ontspiegeld glas

Gratis Offertes binnen minuten van Glaszetters uit uw Regio! GLAS veiligheidsglas - Incl. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vraag vrijblijvend een offerte aan!


Ontspiegeld Floatglas is een prachtig product voor oa.

De minimale prijs is: € -. Helder glas 2mm dik ontspiegeld. Bestel hier snel en eenvoudig online uw product ontspiegeld glas. Het normale Float glas heeft door het gehalte aan ijzeroxide die het zand bevat een licht groene kleur.


Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van. Met meer dan 6glassoorten en verschillende folies op voorraad en kunnen wij meer dan 10. Bekijk hier onze producten.


De dikte is 2mm en de maximale. Glas en Glas op maat dubbelzijdig ontspiegeld glas Lijstenmakerij lijstenmaker bestel hier uw lijsten en inlijsten benodigdheden, schilderij ophangsystemen.

Niet- ontspiegeld glas (boven), en een glas met antireflectiecoating. Let op de getinte reflectie van het gecoate glas. In het voorbeeld van glas.


Ervaar het verschil zelf en neem contact op voor de mogelijkheden. Wilt u ontspiegeld glas met een anti-reflectiecoating, voor uw winkel, vitrine, of showroom? Buys Glashandel ontspiegeld én plaatst het glas ! Mosa Glas levert ontspiegeld glas op maat en uit voorraad.


Wenthec Glas levert u dit tegen een scherpe prijs. Hoe dat komt leggen we je glashelder uit. Deze glazen zijn uniek in hun soort. Glashandel Wybenga is dé leverancier voor ontspiegeld glas en UV-werend inlijstglas.


Lees alles over onze glassoorten voor lijstenmakers en galerieën. Alle Specsavers-brillen worden geleverd met standaard enkelvoudige glazen , brillenkoker en doekje. Bovendien zijn er verschillende glascoatings en andere opties.


Ook voor ontspiegeld glas kun je terecht bij DQ Glas. De basis van ontspiegeld glas is het Premium Line. Samen met u bepalen wij de keuze uit glas voor schilderij.


We kennen ontspiegeld glas van brillen en fotolijstjes.

Nu is er ook ontspiegeld glas beschikbaar voor de meeste gashaarden. Hierdoor lijkt de haard realistischer! Levert direct uit voorraad Hoge kwaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.