vrijdag 1 juni 2018

Betonlook op muur

Een innovatie in vloer- en wandafwerking. Forbo Eurocol, al jaren een begrip. Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Bestel ook online bij Leen Bakker.

Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Wil je een betonlook realiseren op jouw muur ? Met dit stappenplan zie je hoe dit in stappen kan. Met betonlook verf krijg je een. Altijd al gedroomd van een kamer met muren van. Een wand met Tadelakt of betonlook in slechts stappen: Stap 1: Op een.


Wij gingen je voor en delen ons volledige proces met jou. Voor je begint met aanbrengen van de pasta dek je de randen goed af met afplaktape.

Betonlook voor de Muur basislaag 1. Je verkrijgt het door verf, behang of pleister te gebruiken. Info en prijzen om een betonlook muur te maken vind je hier. Werkwijze: Stap 1: Maak een testje. Allereerst is het verstandig een testje aan te maken op een veilige plek, bijvoorbeeld een gipsplaat. Wilt u betonlook stucwerk op uw wanden in de badkamer of woonkamer?


Dan bent u uiteraard ook nieuwsgierig naar de mprijzen. Lees hier alles over de kosten van beton. Vraag ons gerust om informatie of een offerte voor muur betonlook. De betonlook geeft niet alleen een mooi effect op jouw muur als je kiest voor een industrieel interieur.


Je kunt kiezen voor verschillende kleuren met als effect een. Ik heb alleen (fijne) spachtelputz op mijn muren. Kan ik deze zelf met betonlook -verf verven? Een mooie betonlook muur thuis krijgen?


Je kunt een gewolkt effect bereiken door de betonlook verf met een kwast aan te brengen op de muur. Hier laat ik je zien hoe er ook een alternatief is!

Met de Marrakech Walls geeft u de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Bij het aanbrengen van de verf kunt u deze op diverse eindresultaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.