maandag 25 juni 2018

Biopin bootolie

BioPin Bootolie is voortgekomen uit een traditionele scandinavische hotbehandelingsmethode en bevat een speciale zeer weersbestendige verkoking met veel houtolie. Bootolie bestaat uit hoog gedoseerde lijnolie en tungolie die. Biopin Bootolie is voortgekomen uit een traditionele scandinavische houtbehandelingsmethode en bevat een speciale zeer weersbestendige verkoking met veel houtolie. Bio Pin Vloeren - Barend Palm bootolie.


Het gebruikte oplosmiddel is sinaasappelterpeen.

BioPin Bootlak is een traditionele lak op basis van houtolie(tungolie) met een uitstekende vloeiing en blijvende elasticiteit geschikt voor toepassingen waaraan zeer. Deze blog gaat over het onderhoud van houten boten. The name biopin stands for more than years “made in Germany” and reflects our market leadership in the range of natural paints, varnishes and. Biopin Bootlak Lak is volgens traditioneel Duitse receptuur, slijtvaste, hoogglanzende lak. Biopin Bootolie Diep indringende natuurlijke olie, die wordt gekookt uit lijnzaadolie, tungolie endennen hars.


Uitstekende vloeiing, extreem watervast en zeewwater- en UV-bestendig. Ja weet ik, van hem heb ik ook eerder het advies gekregen om biopin bootolie te gebruiken.

Maar ik val mensen liever niet lastig met privé berichten. Hallo forum Zijn er onder jullie mensen bekent met de olie en lak producten van Biopin. Ik wil mijn mast eerst in de (lijn)o. Helaas zijn de Barend Palm producten niet meer leverbaar.


Het gelijkwaardige alternatief BioPin Bootolie en BioPin Bootlak is wel leverbaar. Daarnaast bevat het de fijnste fractie lijnoliestandolie. De combinatie zorgt voor een uitstekende. Nergens worden hogere eisen gesteld aan hout dan op zee.


Daarom proberen ze in het laboratorium van Bio pin producten te ontwikkelen die daar. Bootbouwer : meer dan een webwinkel! Een boot bouwen is tenslotte voor de meesten niet iets. Bent u op zoek naar houtolie om uw hout mee te beschermen? Verfstop biedt u topkwaliteit olie.


Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online! In de Houtwerf kun je deze kopen en we versturen ze ook door het. Biopin bootolie en bootlak zijn prachtige natuurlijke produkten waar we zelf ook graag mee werken.

Met Biopin Bootolie Minder Onderhou Meer Zeilplezier! De rondhouten zijn voorzien van 2k lak en het teakhout is met biopin bootolie behandeld. NIEUW - BioPin Marine Bootolie.


Ideaal voor harde, vettige houtsoorten. Zeer hoog impregneervermogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.