vrijdag 1 juni 2018

Boothoes op maat

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Gratis verzending vanaf €150. Welke boothoes , vind hier de juiste.


Gebruik onderstaande tekening om uw boot op de juiste manier op te meten. Bij Bootzeil leveren wij alle mogelijke gewenste doeken, op maat en maar binnen vijf werkdagen geleverd.

En, niet geheel onbelangrijk, voor een scherpe prijs. Vul onderstaand formulier in als u weten of er voor uw boot een perfect passende boothoes op maat is ? Iedere boothoes word per bestelling apart gemaakt houdt u dus. De bootcover past alsof deze op maat gemaakt is. Het is niet meer nodig voor veel geld een op maat gemaakte boothoes aan.


Wilt u uw boot optimaal beschermen? Dan is een afdekzeil van Speednautique de beste keus! We maken een afdekzeil op maat , die in het zomer- en. Zoekt u een dekzeil op maat ?

Bekijk de dekzeilen van Van den Eijnde Nettenverkoop. Dé netten- en doekenspecialist. Vele aanbiedingen bij bol. Nieuwe en tweedehands boten vind je op Marktplaats. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.


De Odesea boothoes is geschikt voor open boten, roeiboten, vissersboten, speedboten en sloepen. Boothoezen koop je eenvoudig online bij bol. Info over odesea boothoes.


De kleurvaste diepzwarte ODESEA boothoes is verkrijgbaar voor boten van tot meter. Deze Rubberboot tender boothoes is van het kwalitatieve Nederlandse merk Talamex en dit afdekkleed. Dekzeil op maat laten maken? Wij kunnen dit keurig voor u verzorgen. Vanaf €gratis verzending.


Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het dekzeil beschikt ook over een ontluchter systeem waarmee uw boot te drogen na een dag op het meer. Past op de meeste voorkomende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.