maandag 4 juni 2018

Extra breed traphek

Alle soorten traphekjes, van hout of metaal en in verschillende kleuren. Soms past het hekje ook met minder delen, soms heb je toch nog een extra stukje nodig. Dat is en blijft een probleem. Optie: Uitbreiden met extra panelen mogelijk.


BREED TRAPHEK BREED KLEMHEK. Beveilig je trap-of deuropening met het RolyGate oprolbare traphekje van A3.

Voorkom dat je kindje van de trap valt door deze te blokkeren met een traphek. Een traphekje zorgt er dan voor dat de kleine niet van de trap afvalt, want dat is natuurlijk een situatie die u zich niet wil voorstellen. Wil je extra veiligheid voor je kind garanderen en voorkomen dat hij of zij van de trap valt?


Bestel dan een traphekje via onze. Traphekjes koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd.


Het traphekje is zowel binnen als buiten het kozijn te.

Bekijk een traphekje in de webshop of in één van de Babypark Megastores. Lindam, Easylock Geuther, Kiddy Guar. Heeft u extra traphek advies nodig? Te koop een extra breed instelbaar traphekje.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Met een hand te openen en te sluiten. Het is een schroefhekje, dus bevestiging is door middel van.


Het Safetydoor traphek is verstelbaar van 75. De afmeting van het juiste traphek is de afmeting van de. Trappen zijn vaak tussen en 100cm breed. U hoeft dus geen extra verlengstuk nodig.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. We monteren het traphek bij de eerste afspraak aan de muur. Dit grote aluminium traphekje is geschikt voor openingen van 1tot 1cm. Om het zo veilig mogelijk te maken voor uw kleintje is het handig om te kijken naar de extra veiligeheidsproducten voor een traphekje.


Breed assortiment Babydan traphek. Dit is een extra hoog en breed traphek dat is voorzien van een magneetsluiting en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.