dinsdag 26 juni 2018

Hay peas kleed

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. HAY , Deens design van topkwaliteit. Nú op voorraad dus snelle levering! Haal vandaag nog die kleden in huis. Peas vloerkleed 1x 2van Hay.

Voor 17:bestel morgen in huis. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN. Hay heeft de hele wereld afgereis op zoek naar duurzame partners voor de productie van hun collectie. Het kleed is veelzijdig en heeft een bijzonder patroon. Bekijk het HAY vloerkleed hier.


De collectie Hay vloerkleden wordt gekenmerkt door kleden die warm én opvallend zijn. HAY Peas wollen vloerkleed. Leverbaar in drie kleuren grijs en vijf verschillende afmetingen.


HAY Vloerkleed Peas ontworpen voor Hay is een prachtig handgemaakt tapijt.

Kleed Peas heeft het effect van kleine steentjes op de. Bespaar tot wel via kiesproduct. Het designteam van Hay ontwikkelde een collectie vloerkleden die het interieur een comfortabele en warme sfeer geven en die ook helemaal van nu zijn. Max 200x3vloerkleed van fundesign. Het vloerkleed komt uit de collectie van HAY en is volledig met de hand gemaakt.


Dit hoogwaardige designkleed. Lekker dikke kleden van HAY voor een fijn comfortabel gevoel aan je voeten. De Peas kleden van Hay worden gemaakt in door Hay geselecteerde weef bedrijven in India en Nepal. Via deze weg probeert Hay aldaar gezonde. Profiteer van onze GRATIS bezorgservice!


Het Deense design merkt HAY heeft een prachtige collectie vloerkleden. Peas Karpet donkergrijs, ontwerp van Hay Studio voor HAY. Deze zijn bij ons verkrijgbaar. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.