maandag 30 juli 2018

Blokhut met zolder

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Bestel je blokhut op Makroshop.


Tevens wordt er een busje verf van de gekozen kleur meegeleverd met de blokhut ! Behandeling van blokhut Reus B zolder Gecoat. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Grootste assortiment online o. Goedkope tuinhuizen online voor elke tuin Ruim. Zo kunt u kiezen voor een goedkope blokhut zonder luifel of een blokhut met een plat of schuin dak en een rond of vijfhoekig model. De echte klassieke blokhut.


Standaardmodellen én maatwerk mogelijk. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren! Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden. De grootste collectie blokhutten hier!


Vrijwel nieuwe blokhut van douglas hout.

Bestaat uit overkapping met houtopslag van ca bij meter én een tuinschuur van ca, bij 2. Schuur met Overkapping Kopen? Deel uw ideeën met ons en wij bieden aan waar u naar op zoek bent. U wilt een tuinhuis of blokhut.


Uw tuin wordt zo een gezellige plek om te leven en te genieten samen met vrienden en familie. Hierdoor hebben tuinhuizen vrijwel altijd een strakke, moderne look. Maar ook blokhutten met rechte balkenkoppen kunnen een moderne uitstraling hebben.


De Grashopper ( blokhut ) is volledig gebouwd van hout met een grasdak naar voorbeeld uit Noorwegen. Met eigen douche en toilet. Zolder - Dakpanprofielplaten op het dak - Zwart metalen dakgoten incl. Blokhut Breezand met terrasoverkapping. En je bent in de winter ook meteen af van die mountainbikes en dat tuinmeubilair op zolder.


Genieten van het buitenleven onder de overkapping? Voor de GAMMA blokhut die bij. Bij de vergelijkingen ziet u uiteraard ook direct wat de verzendkosten van een blokhut kunnen zijn, en met de geleverde.


Bekijk dan in deze categorie tuinhuisjes met plat dak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.