maandag 30 juli 2018

Boren in glas

Alle Boren vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw klusaccessoires. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online.


Het grootste online winkelcentrum.

Keus uit veel merken voor boren. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Het boren in glas blijft een risicovolle klus, door de hitte kan het glas barsten. Aan de hand van onze klustip kan je dit voorkomen en is ook deze klus eenvoudig. Boren in glas lijkt onmogelijk, maar het kan toch écht.


Met dit stappenplan en het juiste gereedschap lukt het ook jou om een gat te boren in glas ! Hoe kan ik een gat in glas boren.

How to drill a hole in glass. Het boren van gaten in glas gaat prima, maar er is wel genoeg geduld voor nodig. Het lijkt misschien onmogelijk om een mooi gat in glas te boren , maar dit is het zeker niet. Bekijk hier hoe je met een glasboor een gat in een vaas van glas kan maken.


Veilig en zonder schade een gat boren in glas. Hier zijn speciale HOLLE boortjes voor. Gaten boren in standaard glas en gelaagd glas is geen probleem maar gaten boren in gehard veiligheidsglas is een ander verhaal. Wilt u gaten in glas laten boren ? Laat dit over aan dé expert. Wenthec Glas boort gaten in een glasplaat zonder schade te veroorzaken.


Als decoratie wil ik een groot aantal flessen voorzien van een halogeen lampje. Voor het snoer wil ik een gaatje in de fles boren. Ik dacht dat dit met een Dremel.


Met een glas boor kunt uiteraard in glas boren maar deze is ook zeer geschikt voor keramische tegels. Tips en aanwijzingen voor het boren van gaten in glas op een veilige manier met uitleg van een professional. Gebruik altijd een veiligheidsbril. Hoe vermijd je het risico van barsten of scheuren?


Welke boortjes moet je gebruiken voor het beste resultaat?

Stap voor stap instructie en slimme. Mogelijk overweeg ik een boorproject in glas , waarschijnlijk gelaagd. Betreft een kast met glaasjes, kuch). Nu heb ik ervaring in het boren in glas , laat staan. Dit gebeurt met een diamantboor gekoeld met water.


Met deze bewerking kunnen we gaten (sparingen) in het glas maken. Dit wordt dubbelzijdig gedaan hetgeen wil zeggen dat zowel van boven als van onderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.